Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hmnkgospic0607

Marketing

MEJAŠI - GOSPIĆ 1-4

Gospić je došao do još jedne velike pobjede u Splitu. Nastradali su splitski Mejaši, a konačni rezultat ipak nije toliko realan iako je prolaz Gospića u svakom slučaju zaslužen. Gospić dolazi do vodstva od 1-0 pogotkom Strilića. Za Mejaše je izjednačio Jelić, a u posljednjoj minuti poluvremena novo vodstvo Gospiću donosi Patrik Drndić na asistenciju Strilića. U nastavku Mejaši nešto bolji, stvaraju prilike, ali na vratima Gospića je najbolji golman lige i igrač jučerašnje utakmice Damir Knez koji je branio za čistu desetku i najzaslužniji je za pobjedu. Na kraju očajnički pokušaji Mejaša sa golmanom igračem, ali Drndić i Ibrišimović postavljaju na konačnih 4-1.
Publike u dvorani oko 1000, navijanje odlično, fer i korektno, bez ijedne zamjerke, suprotno najavama. Čestitke navijačima i igračima Mejaša na viteškoj igri, ali Gospić je bolji i odlazi u veliko finale, drugi put za redom, a Mejašima ostaje borba za treće mjesto.

U drugoj utakmici, punoj napetosti i pred duplo manje gledatelja Brodosplit je teškom mukom izvukao pobjedu protiv Uspinjače 4-3. Treća utakmica je u utorak u Sesvetama, a domaćin će bit oslabljen neigranjem Purgara zbog crvenog dok za Splaćane neće nastupiti Jukić zbog tri žuta kartona

Post je objavljen 26.05.2007. u 12:08 sati.