Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skolamira

Marketing

VIZIJE/PERSPEKTIVE

Dosadašnje iskustvo ukazuje na tendenciju proširivanja i unapređivanja Škole mira izvan mrkopaljskih “granica”. Već imamo zapažene uspjehe izvan Hrvatske i treba nastaviti u tom smijeru.
Škola mira se kvalitetno preobražava, prateći potrebe današnjice. Raste potreba za obavljanjem različitih djelatnosti, za proširenjem ciljane grupe sudionika, a time raste i potreba da se rad diferencirano odvija po srodnim programskim cjelinama uz uvažavanje integralne ideje mirovnog odgoja i principa nenasilne komunikacije.
Razvijanjem etnološkog programa i osnivanjem etnoloških zbirki moguće je djelovati na razvoj cijele gorskokotarske regije.
Njegovanjem ideje mira, stvaranjem još većeg iskustva u mirovnom odgoju, proširenjem djelatnosti, sustavnim pračenjem rada, objavljivanjem vijesti i članaka u svrhu popularizacije Škole mira omogućit će se upoznavanje šire društvene javnosti s njezinim radom, ali i potaknuti stručnjake raznih profila na suradnju, što bi trajno utjecalo na regionalni razvitak, a dugoročno gledano omogučilo razvoj Škole mira u okviru koje planiramo razviti i Centar za istraživanje mira.




Post je objavljen 27.05.2007. u 17:36 sati.