Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/myblock4ever

Marketing

Malo o Eminemu

Reper, roden pod imenom Marshall Bruce Mathers III, 1972, u Kansas City-u, Missouri. Eminem je proveo dobar dio djetinjstva sleci se z Kansas City-a do Detroit-a. Poklonik rap muzike od malena, prvi put je nastupio s 14 godina. Dok je bio ucenik Lincoln Junior High skole i Osbourn High skole, Eminem se interesirao za rap osamdesetih poput 2 Live Cre, LL Cool J i NWA. Kao bijeli reper koji je repao crnacku muziku, Eminem je upadao u mnoge tuce unatoc svome talentu. Nije puno vremena provodio ucei te je odustao od srednje skole i radio cudne poslove nekoliko godina, ostala mu je ljubav prema muzici. Eminem je prvi put snimao kao duo Soul Intent-a a solo se probio 1996. s Infinite

Jedan od najuspješnijih repera današnjice, svojim slobodnim i izravnim načinom izražavanja govori o svojoj prošlosti, glazbi i svemu onom što čini njegov buran život. Ova netipična biografija, osim Eminemovih citata sadrži više od 100 fotografija, kronologiju njegovog života do travnja 2007. godine te kratke, biografske zapise o oko 40 repera i glazbenika.
Knjiga nam omogućuje da na neposredan način, kroz Eminemove vlastite riječi, doživimo jednog od najuspješnijih, ali i najproturječnijih glazbenika na suvremenoj hip-hop sceni. Čitatelja istodobno zabavlja, rastužuje i šokira Eminemova iskrenost i izravan način izražavanja.
Eminem u knjizi govori o svome odrastanju u siromaštvu, rap natjecanjima te kako je na početku bio ismijavan, jer je bio drukčiji – reper bijelac, također opisuje nastanak svojih albuma i hitova. Priča o svojim sukobima i prijateljstvu s drugim glazbenicima, o svojoj ovisnosti o drogama, ali također govori i o svojim odnosima s trima najvažnijim ženama u svom životu: o lošem odnosu s majkom Debbie, o burnom odnosu s Kim, ženom koju je dva puta ženio te o njihovoj kćeri Hailie Jade.



Post je objavljen 25.05.2007. u 21:41 sati.