Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Dvije nagradne igre!!!

Prva:

CD Asian Dub Foundationa je nešto što se ne sluša u autu. Jer je tako jebeno ritmično i zarazno da se mam spizdiš u nekog ispred sebe. Iako nema moje najdraže stvari (mislim da je Oil ime), kompilacija je zakoooon!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Tko pogodi točan rezultat i strijelce na tekmi Slaven : Dinamo u subotu u 8, osvaja ovaj sjajan cd koji može u slučaju loše prognoze kupit na Dallas Records !


Druga:

Zagrebačka Pivovara me častila ulaznicom za Hladno Pivo, ali kako je Ribafish u dedlajnu i večeras šljaka do daljnjeg, sretnik slonovskog pamćenja koji nabroji 5 Afroamerikanaca koji su igrali u Hajduku i Jugoplastici osvaja vrijedni papirić i garantirani provod na Šalati!

Jeste li vidjeli novu reklamu za Todorića!?
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Mogli su i torticu ugurat...


Ako vam se nije svidjela moja klimakterična donja kritika Pirata s Kariba, tu je osvrt kolege zanimljivog nadimka koji se s njom ni najmanje ne slaže, nego iznosi svoje argumente zbog čega je njemu film dobar. RIBAC je rekao!


Hitno tražim pomoć nekog ko se kuži u dizajn da mi hiti jedan banner u .swf u box. Nek se javi na ribafish@gmail.com, plaćam zlatnim pivom!


Ko je bio u Helsinkiju nek javi di se jeftino jede, spava i pije. Vrijedi i za Tallin. Samo brzoooo!!!



Post je objavljen 25.05.2007. u 12:20 sati.