Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nightmeare

Marketing

A..... šta god.

Boooooooook, ljudovi!
Napokon pišem post. Mislim, neznam šta drugo raditi,...............učiti??????................aha........moš se misliti. Neidem u školu zato što sam bolesna, zato.................kme,kme,kme,kme,kme,kme,kme,kme!!!!!!

Evo, sada kada sam se požalila sa punim pravom mislim da bi vam trebala ispričati neš o srijedi.
Uglavnom u srijedu sam bila u Puli na atletskom natjecanju talijanskih škola(naravno ja idem u talijansku škou) i bilo je vruče za poludjeti (37stupnjeva) a naravno ono sranje od stadjona nema krova(za tribine) tako da me ono sunce ubilo, ali eto da ja nastavim....................... Bilo je dosta disciplina: 60 m, 1000m, 300m, 60x4, 100x4, skok u vis, skok u dalj i bacanje vorteksa i...........bla, bla bla. Ja sam se natjecala u štafeti tj. 60x4 sa, naravno drugih tri prijateljica. Prošle smo u finale i.......................................................... osvojile smo 3. mjesto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zapravo taj je dan bio dosta uspješan za našu školu, zato što inače nije. Ukupno je bilo 9 medalja, 2 srebrne a ostale sve brončane. Nije bilo sretnijih osoba od nas na cijelom svijetu( moš se misliti). uglavnom ponašale smo se skoro ko da smo dobile olimpijsku medalju ali dobro opet medalja je medalja.

Ajme, ovaj sam post napravila sa velikim naporom, sva sam se oznojila. A....................................život je shit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dosadno mi je i samo bi se žalila tako da je bolje da završim s ovim postom.

Post je objavljen 25.05.2007. u 09:23 sati.