Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

ZAVODNIK

NAJMLAĐI UKUĆANIN VIP SERIJALA RIJALITI ŠOUA "VELIKI BRAT" DANIJEL ALIBABIĆ JOŠ UVIJEK NEMA OMILJENI TIP DJEVOJKE. IAKO JE TEK NAPUNIO DEVETNAEST GODINA, DAČO IZGLEDA IMA ZAVIDNO ISKUSTVO

Iako su prvi komentari i ponašanje neposredno po ulasku u kuću "Velikog brata" slutili mogućnost širenja bliskog "prijateljstva" između Danijela Alibabića i Goge Sekulić, očigledno su se svi prevarili. Goga je pronašla utjehu u Ognjenovom zagrljaju, dok se Danijel sjajno snašao u Emininom društvu.
I Danijel i Emina su u kuću "Velikog brata" zakoračili ostavljajući svoje "ružnije", odnosno "ljepše" polovine napolju, a sve je neizvjesnije da li će ih one čekati po izlasku iz Kuće.
Dok su gledaoci u dnevnim izvještajima često gledali najmlađe učesnike VIP serijala "Veliki brat" kako u dnevnoj sobi leže jedno pored drugog, spremaju hranu, maze se i tješe jedno drugo, nijesu mogli ni slutiti da će se u toaletu Kuće njih dvoje prvi put poljubiti.
Niko nije bio siguran šta se zapravo desilo te noći među VIP stanarima, ali je Danijel delimično objasnio situaciju kada su ga ukućani zadirkivali da bi trebalo da pređe u akciju, riječima kako nema šta da kreće, jer je akcija završena!
Nježne riječi, pogledi, slučajni dodiri, dobro i zlo, njihova je trenutna svakodnevnica, a da li je Emina zaista tip djevojke koja se dopada Alibabiću ili on cilja na sve što je žensko, nije nam teško da zaključimo, s obzirom na to da je nerijetko viđen u ženskom društvu i to rijetko u istom.
Plava, crna, riđa, niska ili visoka, starija ili mlađa Danijelu je očigledno svejedno. Mladi đetić, kako ga ukućani zovu, očigledno zna u kom moru plivaju najbolji "komadi", pa je i sam uskočio u plićak u kojem se nalaze najljepše "ribice"!
Image Hosted by ImageShack.us

PRELJUBNICI

Izgleda da je u kući „Velikog brata“ na pomolu nova ljubavna priča - i to između 19-godišnjeg pevača Danijela i 22-godišnje manekenka Emine. Iako su oboje van kuće u srećnim vezama, u kući se ne razdvajaju, maze se i paze... Danijel je čak Emini napisao „volim te“ i oslovio je sa „ljubavi“. Da li će Eminin dečko i Danijelova devojka uskoro biti ljubomorni ako se, kako mnogi predviđaju, između golupčića odigra nešto više...
U toku nedeljnog zadatka Danijel je Emini u školskoj svesci napisao „Dobro je što niko ne provaljuje šta pišemo“, a između ostalog joj je ispisao i „volim te“. Kada ga je Veliki brat u ispovedaonici pitao kome je to „volim te“ bilo upućeno, Danijel nije hteo da odgovori. Ipak, izgleda da je to bilo upućeno Emini, pošto joj se pre neko veče obratio sa „ljubavi“ dok je sa Martom sedela u dnevnoj sobi. Iako Emina već danima tvrdi pazar i kaže da je Danijel klinac i isključivo njena simpatija iz klupe (iz zadatka ponovo u školi, prim. nov.), Danijel i Emina se već uveliko oslovljavaju sa „moj Danijele“ i „moja Emina“, nekoliko dana se ne razdvajaju, češkaju se i maze, uveče greju jedno drugo, a ukućani ih zezaju da su pravi ljubavni par.
Kako saznajemo, Eminu napolju čeka dečko sa kojim je u trogodišnjoj vezi, dok je Danijel već dve godine u vezi sa Beograđankom Lejlom.
- Danijel je dve godine u vezi sa Lejlom. Oni su se upoznali na „Monteviziji“ na kojoj je učestvovala sa bendom „Lulu“. Od tada su u ozbiljnoj vezi. Pa Lejla ga je ispratila u kuću „Velikog brata“ - objašnjava za „Blic“ Branko Nedović, pevač grupe „No nejm“ i Danijelov drug.
Ipak, svi se sećamo slučaja Ene i Marka koji je svoju devojku Ivonu ostavio zbog lepe ukućanke. Da li bi, možda, i Lejla trebalo da strepi? Danijelov prijatelj kaže da njegov drugar tako nešto nikada ne bi učinio.
- Mislim da Danijel ne bi ništa pokušao zbog Lejle. Ne bi bilo fer. On nije takav. Mislim da su se on i manekenka samo sprijateljili i ništa više - objašnjava Bane i kaže da je veza između Danijela i Lejle, na relaciji Beograd - Crna Gora, malo „zeznuta“:
- Ne viđaju se baš često. Ona dođe na leto kod njega, a on kada je u Beogradu spava kod nje. Pa lepše mu je nego u hotelu. U njihovoj vezi telefon spasava sve - objašnjava Bane.
Inače, 19-godišnja Lejla Hot, koja nije želela juče da priča za novine, studira na Muzičkoj akademiji, a prošle godine je učestvovala na Budvanskom festivalu. Ona je, kao i Danijel, učestvovala na muzičkom takmičenju „Idol“, a za baladu koju je otpevala prošle godine na festivalu Danijel joj je napisao tekst.
Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 25.05.2007. u 08:56 sati.