Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/netkozivizivotanetkogasanja

Marketing

mozda vec sutra .. a mozda i ne ..

Evo sjedim u sobi, okružena s četiri zida i razmišljam ..
Zašto živimo, zašto patimo, ma što nas čeka sutra?! pitam se kada ce doci nesto sto ce me dici iz ovog vrtloga tame,magle oko mene i nemira koji me obuzima u svoj zagrljaj i ne pusta ..
Mnogi se čude pa i ja sama što se to samnom dešava u zadnje vrijeme?!? Jednostavno ne znam...u zadnje vrijeme hvataju me neki čudni osjećaji, osjećaji napuštenosti,osjecaji da sam ja suvisna ovom svijetu. Osjećam se izgubljena u vrtlogu svog života...
Gdje je sudac u svoj ovoj priči? želim da ova igra već jednom prestane,zelim da se dogodi zavrsni potez koji ce oznaciti kraj cijeloj ovoj igri,ali taj potez nikako da docekam .. ponekad s epitam jel sve ovo samo igra ili nesto vise ?? Ne znam kako si pomoći , što mi je činiti?! Pokušavam doći do zaključka, možda su to samo te lude godine i jedna normalna prolaznost ili trenutno za mene jedan neuspješan odgovor.
Ne znam, samo što prije želim prestati sa ovim glupim igricama i vratiti se u svoju stvarnost, u osobu koja je bila toliko SRETNA!! (a sad tako shrvana). Ja znam i shvaćam da se osoba ne mijenja preko noći, potrebno je nekoliko dana, mjeseci, godina...ma za mene kao cijela vječnost...ali nije važno, nadam se samo da će to biti uskoro. jer ne bude ja cu napraviti zadnji potez,ali tada mene vis enece biti na ovom svijetu .. Možda već sutra, možda!!


Post je objavljen 24.05.2007. u 18:42 sati.