Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mrzimmilan

Marketing

Pippo !! Pippo Pippoooooooooo!!! Ženu ti kurcem po pičci pipo!!!

Pippo Inzaghi izjavio nakon utakmice da će se umiroviti jer je ispunio svoj cilj, naime, nakon što je golove zabijao lijevim i desnim bubregom, desnim kutnjakom, lijevo-gore-sjekutićem, malim prstom, rukom, potiljkom, bradom, ušima, križnim ligamentom, prednjom i stražnjom ložom, guzicom, kurcem, preponama, dresom, telekinezom, pa će se umiroviti jer je gol zabio i jedinim dijelom tijela koji mu je preostao - ramenom! Ali ipak se nakon nekog vremena sjetio da nije ispunio svoj dječački san i još nije zabio gol izvan 16 metara! Kad i to napravi, posvećuje se isključivo kazališnim daskama i glumi. Jedini problem je što je u najboljim igračkim godinama i uprava Milana ga ne misli pustiti u mirovinu barem do 45.

Image Hosted by ImageShack.us


e, ovaj, jel ima ko naznake što se događalo u onoj komentatorskoj kabini? ono, skućeni prostor, vruće, sukomentatori blizu jedan drugome...... meni se činilo da je Sušec guzio Zajeca?
Možda to, a možda je komentirao jebeno FINALE lige prvaka ko partiju šaha na prvenstvu škole za slijepe downovce jer je se napušio ko nosorog?
Vaša ideja?


e, ludijada je danas, kako nam je super, kako imamo organiziranog programa po gradu da se zabavimo, kako su maturanti postali zreliji i ne igraju se više pištoljima na vodu.....

not.

report ludijade - kad završi!

Post je objavljen 24.05.2007. u 17:09 sati.