Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/choco1313

Marketing

olla..here i am..nakon dva tjedna, vratila sam se iz mrtvih..=)
nemaniš novo kaj bi vas moglo zanimat...svaki dan mi je isti...škola-kuća-šetnja-kava-tekma-kava..i tako svaki jebeni dan..osim u ned, kad je bila krizma...ja, steph, deni i gaia (kasnije i rea) smo gleale lijepe naše "drugarice" kak se ubijaju na štiklama..iz bazilike su nas izbacili, pa smo išle na caffe u kavanu (kafanu =))..i poslije smo išle u kloštar, gdje smo žderale, točale noge u bazenu (nismo imale kupaće ) i šetale po šumi..super je bilo.čak sam mogla piti, jedino me mijina stara malo čudno gledala =)
jučer smo bili u posjetu sš mate balota (tamo ćem ja, u jezičnu, nadam se =))..danas je maturantima bio zadnji dan..blago njima..i ja bi..=( nije fer, oni su završili srednju, a mi ćemo tek za mjesec dana završit osnovnu..ufffa...2morrow iemo u tuš a.š...valjda nas neće niko prepoznat sa kamera kad smo igrali nogomet tamo vani..hehe..
a kad već pišem planove za budućnost..moram napomenut da u sub napokon iemo van..nakon duugo..dugo vremena..14.06. mi je b-day..15., 16. i 17. sam u veneciji (na heineken festivalu=))..21. je zadnji dan škole (opijanje)..23. iemo u mirabilandiju..i onda bi jean dan, ne znam kad, treala proslavit rođendan..a na kraju će to bit ko i sve ostale subote..mah, nea veze..
ae kissam vas sve..slike još nisam dobila, al kad dobijem - stavljam =)
pa-pa!!!!!! luv ya...

Post je objavljen 24.05.2007. u 14:22 sati.