Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Puši hrvatsko popuši NATO!

E je ga i naš Stipe zna izvalit, to se još nije rodio i neće onaj ko bio ga nadmašio! Kad Stipe izvali neku onako provizornu iz rukava, to se povalja sve livo od Čikole. Šta od suza šta od smija. Ne može se naš Stipe suzdržat od svojezih mudrolija, ijako ga jadna Milka prija toga birajuć´ mu čarape sve kumila i kumila: Nemoj me Stipe i jopet sramotit!
Ali Stipe ne bi bija Stipe da nije pero-lak na jeziku pa se eto nije suzdržao ni na ovoj mini turneji ´NATO vježba, Zadar North - Tvornica duhana, Zadar South´, di je međ´ balama cigareta izvalija jednu onako fino frišku koja veli: Puši rvacko – puši zdravo! lud
Ali to se on garant zeznija, ma da je on znajo da je to duvan sigurno bi reka: Baći to! To je mlado od lopate! Ma stoposto bi on to reka, pogotovo sad kad se otkrilo da su Rvati najnesmotreniji pušaći Vrope ča truju trudnice, dicu i pase po autima, nego se on zbog vrimenske razlike i nadmorske nizine malo zbunija i pomiša destinacije, pa je mislija da Rvatima na NATO vježbi govori o ulasku u NATO. Rećmo onako razumljivo, narodski narodu – Rvati puš´mo ga!

Tija nan je svima reć´ kako je to puno lipo i puno zdravo šta nan NATO helikopteri letu iznad glave, šta nan NATO tira goste, šta nan stranci po zemji besplatno prdu i smrdu, i šta in za to plaćamo iz svojega đepa. Ić´ u Kabul ganjat mudžahedina - kućeš lipšeg i zdravijeg od toga?! Dobro za pluća, dobro za noge, najbolje za probavu.
Jer zna Stipe kolko mi Rvati volimo taj NATO, kolko mi ko napete puške ćekamo poletit u Bagdad, po friško friziranim podacima ćak 52 posto! no 52% ljudi moji! A božemoj, zna DrIvo šta radi kad narućuje ankete. Jer ko je vidija bit´ protiv NATOa, nemoš od sramote prid Buša sa ćetrdeset posto! Fino namečiš priko pedeset, osvitlaš sebi obraz i miran ti - miran Buš. A jel´ nas il nije ćovik lipo obeća sad u lipanj zvat u NATO pakt i Irak?! I ko bi ga onako pametnoga i lipega i visprenoga uvridija sa bidnih ćetrdeset posto! Aj reci, nije li tako?!

Već vidin - mi i Buš. A di će nan bit kraj. zaliven

Na Bestseleru: Slučaj Kurjak

Post je objavljen 23.05.2007. u 21:20 sati.