Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idontwannagrowup

Marketing

Definitivno je vrijeme za novi post!!!

Oj oj, ljudi moji!!!!! Ja već tjedan dana ne pišem post! Jednostavno mi se neda, ali mislim da moram...
Ovako... u subotu sam poslije treninga otišla na jogorov rodjendan... prvo smo igrali nogomet... pa smo se vratili kući i išli snimati filmiće, onda se Jogor tko zna zašto naljutio i ošo se zaključati u wc, a rodjendan trebao trajat do 8, moja mama se zapričala sa njegovom, i tako smo ostali do preko 9.30!! A ova budala se u wc-u durila!!!
Skida se balon... 10 dana bez bazena... nego umjesto bazena treninzi na stadionu sa 30*C!!!! Ajoj, dobit ćemo vručicu!!! Ali će to brzo završiti!! U subotu idemo u Klagenfurt u Minimundus na izlet sa klubom, kad se vratim budem vam ispričala kak nam je bilo...
Poslje Klagenfurta idem kod Eme na rođendan (u nedjelju), i isto tako ću vam u istom postu ispričati kako nam je biiiiiiiiilooooooooo!!!!!!!!!
Ajoj, šta da još pišem..?? Hm..hm..hm.. ovaj post je glup! Sam je napravljen zato što sam jednostavno morala napisati novi post!
A kaj da vam još pripovjedam... Hm...hm... kako užasno dosadan post! Niš mi se ne događa, niš! Jedino znam da sutra idem u WTC, i da smo se ja i Letiziadogovorile da u nedjelju iđemo na kupanje!
Ajoj...ajoj...ajoj... Šta da još pišem... hm...hm...hm...
Ove dane mi se niš neda, jednostavno ništa! Niti komentirati po blogovima, a niti pisat post! A učenjem su nas bombardirali ko da smo im robovi! (a ko da nismo!!)
Ajme meni! Kako se dosađujem! Neznam stvarno koliko ću puta ovo reč, ali mi je stvarno dosadno i jednostavno mi se niš neda!!!!
AJDE, AJDE, VEČ BI I BILO VRIJEME DA ZAVRŠI TAJ EXSTRA DOSADNI POST! 'ĐENJA DO SLJEDEČEG POSTA ILI BOXA, A NADAM SE DA ALJEDEĆI POST NEĆE BITI TAKO DOSADAN!!!

Post je objavljen 23.05.2007. u 20:54 sati.