Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnalegijadubrava

Marketing

History of Black Legion

Crna Legija je zajednica vampira spominjana još 1603 godine u zemljama Europe. U knjizi World Shadow nađenoj u Hrvatskoj 1850 god.
Spominje se sve šta se znalo o toj vampirskoj zajednici, osnivač te vampirske zajednice pod imenom Mrlex. U svojim krvožednim napadima na ljude 1579 godine,
susreo je viteza Dovlexa i njegovog slugu Glogara. Vitez Dovlex je poznati ubojica vampira koji je bio u pohodu na desnu ruku Drakule "Mrlexa".
U borbi vampira i viteza, vitez je izgubio svoj život a i njegov sluga Glogar također. Mrlex ih je pretvorio u svoje mračne sluge, i naj krvoždernije vampire.
Desna ruka Grdix tada zvan sir Grdix od Zagorja. Grdix je bio veliki robovlasnik u srednjoj Hrvatskoj 1730 god. Mučio je zagorce da mu izgrade veliki dvorac.
U nekoliko dana desetak njegovih robova nestaje u mračnim šumama bez traga. Sir Grdix je odlučio krenuti u potragu za svojim robovima u mračne šume Zagorja. Grdix nakon duge potrage susreče se sa vampirom Mrlexom i na kraju se sprijatelje . 1730 godine Crna Legija je počela svoje veliko širenje vampirizma po Europi, pod vodstvom Mrlexa,Dovlexa,Grdixa i Glogara. Danas nekolicina stručnjaka za povijest govore da je to mit ili priča pijanih zagoraca u srednjem vjeku. Ali nekakvi dokazi o osobama iz te priče postoje samo su dobro skriveni.
by:Dovlex




Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Post je objavljen 23.05.2007. u 20:31 sati.