Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thousandsuns

Marketing

Maturalac!

1. dan: Dizanje u 15 do 6. Dolazak kod škole oko 15 do 7. Krećemo u 7 i 15. Spavamo u busu i slušamo mjuzu. A onda smo došli do Plitvica i tamo šetali razgledavali ni manje ni više nego 5 sati. Jedva smo stajali na nogama. Tamo sam se prehladio. Dolazimo u hotel i prvo šta smo napravili kad smo ušli u sobu jest da smo postavili zvučnike od kompa i spojili ih sa discmanom. Onda smo se otišli otuširati. Odmorili smo se pa otišli na dosadnu "disco" večeru. Bilo je užasno dosadno a ja sam svakih 5 minuta puhao nos. Otišli smo u krevet po naredbi profa al smo željeli otići u druge sobe kod cura. Nije nam uspjelo!

2. dan: Prošlu noć smo ostali budni do 3 a danas smo se morali dići u 7. Užas! Išli smo do Padova Krke. Ljepše od Plitvica. Naporan dan a i dug pa mi se neda pisati o tome. Samo ću reči da sam dobio temperaturu i nebi išao kod cura u sobu čak i da sam mogao.

3. dan: Doktorica se dobro pobrinula o meni pa sam ozdravio (no i dalje sam puhao nos puno). Išli smo u Šibenik pa u Zadar.

4. dan: Kupali smo se ujutro. Ja nisam jer sam još bio malo prehlađen. Eto,to je moja sreća! Išli smo u Trogir pa u Split.

Sranja koja smo radili:

1. sranje: Preglasno smo slušali metal i rock u sobi.

2. sranje: Ovo je doslovno sranje. Deva je začepio WC sa svojim nevjerojatno velikim govnom! Prvi put sam vidio Kovačevićku da se smije (najstroža profa u školi).

3. sranje: Kupili kondome u studentskom domu u Splitu na kondomatu. Tuky je napuhao kondom i pokazao profi. Ona je rekla da radimo sranja ali se nije ljutila previše. Rekla je Tukyju da mora napisati referat o seksu. LOL! Hrc je putovao ostatak dana u liječničkom autu jer je pao i udario glavom u lavabo. Kasnije je rekao da je fakeo. To je napravio da bi brže došao u hotel i da nebi morao slušati vodiča. Profe su ga skužile pa će dobiti ukor.

4. sranje: U Zadru smo ušli u nekakav muzej u nekoj crkvi. Tamo su časne stražarile na svakom koraku. Na kraju muzeja je bila knjiga žalbe. Žito,Krmpa,Rob i Tino su napisali sranja i prostote pa će dobiti ukore.

Zaključak: Bilo je super a najbolji dio maturalca su bila sranja,zajebancija u sobama i voditelji i animatori. Oni su fakat bili super!

Post je objavljen 23.05.2007. u 13:43 sati.