Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogamravince

Marketing

Krilnik - Sloga 0:0

Gotovo ! Napokon je gotovo i ovo prvenstvo Splitsko - dalmatinske županije. HNK Sloga je završila na 3. mjestu sa čak 13 bodova zaostatka za prvakom Jadranom iz Tučepa i 4 boda prednosti pred četveroplasiranim Omladincem.
Zadnja utakmica je odigrana pred nekoliko desetaka gledatelja u vojnoj luci Lora sa predzadnjim Krilnikom. Utakmica je bila veoma loša kao i teren koji je jedan od lošijih u ligi. Ovo što su prikazali igrači Krilnika i Sloge ne može se nazvati nogometom, pogotovo od strane naših igrača.
Svaka čast obrani, kad ne primiš gol nema se tu što prigovoriti; ali nas više zabrinjava tako loš napad i vezna linija. Da autor ovog teksta trenira nogomet i pokazuje što pokazuju igrači Sloge isti čas bi se ostavio nogometa i išao kopati kanale za "Vodovod".

Image Hosted by ImageShack.us

Može vas biti sram kada se hvalite da trenirate nogomet, jer ovo što vi pokazujete u drugom dijelu prvenstva nije nogomet - ne znam ni kako to nazvati više. Krilnik - momčad koja se skupi 10 dana prije početka prvenstva i vi njima ne zapucate u okvir gola za 90 minuta. Momak sa brojem 7 - Slamić (visok 166 cm, težak 90 kg) pretrčao i oduzeo je više lopti više nego cijela vezna linija Sloge(Boban, Mihanović, Vukasović, Hajrić). Grubišić i Veža očito ne treniraju dovoljno jer ne mogu ni pretrčati nijednog od obrambenih igrača koji večer prije utakmice popiju 4-5 litre vina i pive i popuše 2 kutije cigareta. Bočne igrače uopće nismo ni primjetili na ovoj utakmici, možda su popili onaj napitak za nevidljivost.

Sloga: Kecojević, Kardum (Živković), Topalušić (Zrno), Ramljak, Aljinović, Marović, Boban (Hajrić), Mihanović, Veža, Grubišić, Vukasović (Sužnjević).

Image Hosted by ImageShack.us

Nakon ove utakmice dođe mi da više ne pišem ovaj blog jer igrači ("nogometaši" - tim pridjevom ćemo ih zvati kad to budu i bili) Sloge nisu zaslužili da se piše ni dobro ni loše o njima; jednostavno nisu vrijedni spomena. A onda se neki od njih raspišu po komentarima, ovi će u Omladinca, ja ću u Hajduka, on će u Dinama, oni će u Trogira, ti ćeš u Supetra. Ne možete vi igrati ni u Krilnika, sami ste se uvjerili u to nekidan. Ipak jedini plus je da ste malo bolji od "igrača" Hajduka.

No život ide dalje, nadajmo se da će se do sljedećeg prvenstva stvari pokrenuti na bolje i s nekoliko dobrih pojačanja početi igrati nogomet i vratiti Zvrčare na tribine.




Zahvaljujemo se svima koji su slali komentare, članke, slike i ostale informacije na naš e-mail: sloga@net.hr
Nadamo se da će naše obožavateljice biti zadovoljene od strane igrača i da će igrači biti zadovoljeni od strane obožavateljica...
Nemojte se puno ljutiti na današnji članak; to je bio subjektivni sud sa ciljem da poboljšate svoju igru i date malo više truda i volje za dogodine.
Kako je prvenstvo završilo članci će izlaziti sve rjeđe, ali biti će jedan članak tjedno sigurno sa zanimljivim profilima naših igrača, kao i sa vijestima iz našega kluba. Svi vi, naši navijači i obožavatelji nastavite nas posjećivati i ostavljati komentare jer to nas tjera da idemo dalje i nastavimo sa održavanjem ovoga bloga. Ako kome smetaju komentari neka ih ne čita !
Hvala još jednom svima ! Do sljedeće natjecateljske godine sretno svima i dobro se prodajte (?) !!!





Post je objavljen 23.05.2007. u 10:13 sati.