Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/musikforyouandme

Marketing

Ljubav - što je to?

Image Hosting by Picoodle.comLjubav može postati najsnažnija motivacijska sila za razvoj ili najdestruktivnija snaga u vašem životu - sve zavisi kakvu ste vrstu ljubavi prigrlili.
obostrana i karakterizira je velika briga i dubina Ljubav, iako se opsesija često brka s njom, u potpunosti se razlikuje od opsjednutosti. Ljubav je obostrana i karakterizira je velika briga i dubina osjećaja za dobrobit voljene osobe.
Opsjenutost je s druge strane stanje kada strastvena ljubav podivlja. Započinje iskrom interesa i u pogodnim okolnostima može doseči ogroman intenzitet. Što je najbitnije opsesija se temelji na nerealističnoj nadi o recipročnom uzvraćanju osjećaja. Pa će tako svaka beznačajna rijeć ili potez objekta (ne osobe, jer njeni osjćcaji se ne uzimaju u obzir) naše neuzvračene ljubavi biti krivo protumaćena kao znak ljubavi – koji drži na životu nerazumnu nadu. I najmanja povratna informacija, makar bila motivirana sažaljenjem ili taštinom rezultirat će osjećajem euforije koja se neizbježno pretvara u očaj i jad. Medutim i opsesija može prerasti u ljubav, naravno, tek i ako se u potpunosti ispuni.

Image Hosting by Picoodle.com Image Hosting by Picoodle.com





Post je objavljen 23.05.2007. u 09:25 sati.