Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/granchica007

Marketing

Is it 'cause I'm cool?

Naslov posta,naravno nema veze s postom nut...to mi prvo palo na pamet...ili na ono što koristim umjesto toga smokin...ayd citajte i krepavajte...ne da mi se vise pisat....


Jedan hipik ulazi u autobus i tamo primjecuje jednu slatku casnu sestru. Hipik sijeda pored nje i pita je"Hoces li voditi ljubav sa mnom?" "Ne" odgovara casna sestra "Ja sam udata za Boga",zatim se digne i izadje na sljedecoj stanici. Tada
progovori vozac autobusa koji je cuo citavu konverzaciju "Ja znam kako mozes privoliti casnu sestru da vodi ljubav sa tobom?" "Stvarno?", "Kako?"-upita hipik.
"Svakog utorka tacno u ponoc ona odlazi na groblje da se moli,tako da jedino sto imas uraditi je da ubuces neki dugacki mantil sa kapuljacom,pomazes bradu briljantinom i tvrdis da si Bog".
Hipik se odlucuje da proba i pojavljuje se na groblju u utorak vece maskiran kako mu je vozac predlozio. "To sam ja, Bog!"prestavlja se hipik casnoj sestri povlaceci kapuljacu dublje prema licu.
"Vodi ljubav sa mnom!"
Casna sestra pristaje ne pitajuci nista,ali ga moli da se zadovolji samo analnim sexom jer niposto nesmije da izgubi nevinost. "Bog" i casna sestra vode ljubav i kada su zavrsili on se uspravlja i skida kapuljacu sa glave govoreci "Ha-ha-ha!! To sam ja Hipik"
"Ha-ha-ha! uzvraca casna sestra.
"To sam ja, vozac autobusa!" roflnutnaughty

I jos samo malo....lud

5 razlika izmedu E.T.-a i hercegovca thumbup

1. E.T. se vozio na biciklu
2. E.T. je htio uciti jezik ljudi kod kojih je dosao
3. E.T. se htio vratiti kuci
4. E.T. nije imao rodjake na svakom koraku
5. E.T. se vratio kuci

....PoZz do sljedeceg posta...bang



Post je objavljen 22.05.2007. u 22:26 sati.