Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/putkasvjetlu

Marketing

Molitva

Image and video hosting by TinyPic Ponekad se neke stvari dogode doista neočekivano. Divne stvari, koje nisi spreman ni željeti, a kamoli se moliti se za njih. Dogode se iznenada, k'o s neba pa u rebra. Dogode se kao da nose poruku - nastavi, nemoj odustati, volim to što radiš.
Ono što se dogodilo prekjučer dokaz je da kad telefon zvoni usred noći, nisu uvijek loše vijesti. Dobila sam poruku, oko 23.10. Prvo sam se mislila da li uopće da pogledam u mobitel. Onda sam, nekako sa strahom otklopila tog kućnog ljubimca i pritisnula čitaj. Ono što je tamo pisalo odlijepilo me od poda...skočila sam kao nekad davno kad sam bila mala djevojčica. Srce zaigralo od iznenađenja, ruke se oznojile, smješak se razvukao i ne skida se. Jedva sam prespavala noć i dočekala jutro. I još se nisam spustila na zemlju, još me nosi taj osjećaj.
Promislim, da je bar tata živ i baka i svi oni koji bi se samnom radovali. Jer, ljudi oko mene se ponašaju kao da je to sasvim normalno, pa ipak se ja time bavim, ipak sam ja talentirana, ali ja nisam vjerovala toliko u sebe. Ne pišem o čemu se radi, jer onome koji čita možda se to neće činiti važno, ali meni je. I da se više nikad ne ponovi, ko u starim filmovima, imam o čemu pričati unucima.







Post je objavljen 22.05.2007. u 09:19 sati.