Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stvt

Marketing

...CrVeNa...

Sjedila sam na crvenoj klupi u malom parku. Imala sam crvenu jaknu i crveni seširič. Sunce se iznenada izgubilo i nebo je postalo crveno. U njemu su se odgledale moje oči crvene od suza. Dugo sam tu sjedila i plakala dok nije stigao on. Okrznula sam ga samo pogledom, a čini se da je i on mene.
¨ HEJ MALENA ! ZAŠTO PLAČEŠ ? ˝ pitao je .
˝JA NISAM MALENA˝ odgovorim mu. Mislila sam da ce otiči, a on se udobno smjestio kraj mene na moju klupu i ja sam morala sve ispričati. Bilo je polugodište i ja sam imala dvije jedinice. Nije ništa rekao nego me uhvatio za ruku i odveo u slastičarnu. Imao je smeđu kosu , plave oči i duge kovrce iznad lijevog oka. Na trenerci mu je pisalo ˝TOMMY˝ tako sam ga zvala. Nije htio da mi kaže pravo ime, a on je o meni znao sve i zvao me crvena. Svaki dan zimskih praznika dolazio je kod mene. Radili smo matematiku i fiziku,a popodne išli u kino. Bolje je predavao od profesora. Poslje sam te jedinice popravila na četvorke. 20 dana zimskih praznika bili smo zajedno. Nije važno sto se u kinu gledalo. Sjedili smo u zadnjem redu grickali čips i ljubili se.
Govorio mi je: ˝ZNAŠ CRVENA TI SI MENI SVE. OBEČAJ DA NEČEŠ PLAKATI AKO ODEM ˝ Ja sam se smijala i on se smijao. I ja nisam vjerovala da ce otiči. Zadnjih 20 dana nije došao. Čekala sam ga al´ on nije dosao . Ostale su samo riječi ˝ ZNAS CRVENA TI SI MOJE SVE !˝ Čekala sam ga i moje su oči bile vlazne od suza. Prolazilo je vrijeme. Završila sam gimnaziju sa 5 iz matematike i odlučila da studiram. Jednog dana slušajuči predavanja opazila sam na rubu nešto urezano crveno. Pogledala sam bolje i oči su mi postale crvene . Pisalo je :


Zvao sam je crvena i slatko sam je ljubio u zadnjem redu kina.
Mislila je da imam 18, a imao sam 21. Zvao sam je crvena i gorko
sam plakao onog dana kad sam je napustio jer sam bio vjeran s
drugom. Nisam znao da ču je onog dana sresti na crvenoj klupi.
A bila mi je sve.

CRVENA

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Izletila sam iz učionice i satima plakala na hodniku...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 21.05.2007. u 22:35 sati.