LJuBaV...,sloveniangirl.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sloveniangirl

Marketing

LJuBaV...



Želim bezbroj poljubaca posuti po Tvome tijelu... Želim Tvoje dodire po svojoj koži... Želim zaspati uz Tebe i probuditi se šapčući Ti nježno VOLIM TE.

Dvije suze krenuše niz obraze moje dok mislim na Tebe i ime Tvoje. Samo Tebe volim i o Tebi snivam, jer Ti si mi sve što imam.

Kad osjetiš najteži trenutak u životu, kad izgubiš povjerenje u sebe, sjeti se bar tad da postoji netko tko misli na Tebe.

Pokloni mi svoje oči i njihov topli sjaj, pokloni mi još nešto: svoj vječni zagrljaj. Pokloni mi svoje meke usne i tople riječi dvije: VOLIM TE.

Nezdravo, neshvatljivo, totalno, nezamislivo, nemoguće, nenormalno, ludo, čarobno, krajnje, neodoljivo, famozno, iskreno TE VOLIM.

Tvoje usne slađe su od meda, moje srce gori dok Te gleda, Tvoje oči ljepše su od neba... Ti si ono što meni treba !

Poslat ću ti vjetrom poljubac blag, da Ti kaže da ima netko mome srcu drag, a Ti ga udahni da zauvijek ostane tu, jer ja sam s Tobom i u dobru i u zlu.

Poslat ću Ti vjetar da Ti miluje kosu, za svako jutro poslat ću Ti rosu, poslat ću Ti mjesec da u mraku sja, a što se tiče puse, to ću osobno... JA.

1000 je suza u mojim očima bilo. 1000 je želja koje mi život nikad nije ispunio...malo je prijatelja koje trebamo svi, a još manje ljubavi takvih kao što si Ti.

Sve jače osjećam kako mi strujiš tijelom i prolaziš dušom ostavljajući neizbrisive tragove koji me svakim otkucajem srca podsjećaju da postojim samo za Tebe.

Ne znam da li ima netko, koga tako silno želim. Ne znam da li ima netko koga volim bićem cijelim. Za odgovor sam pitala samo srce svoje, a ono mi je šapnulo ime Tvoje.

Istina je...Volim Te. Za ovo što osjećam krivo je Tvoje lice. Zvuk Tvog glasa urezan mi je u sjećanje. Čak i kad nismo zajedno, ja sam uz Tebe...

Ako je Bog jedino stvorenje koje ne mora biti prisutno da bi se u njega vjerovalo, onda si Ti jedino stvorenje koje ne mora biti prisutno da bi se VOLJELO!


cerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerek



Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

MaRio VoLiM Te SvIm SrCeM!!!!!
sve mi više fališ i jedva čekam da prodje matura, ispiti i sve i da budemo ponovo stalno skupa!!!!

ImageChef.com - Create custom images










Post je objavljen 21.05.2007. u 15:00 sati.