Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Treći tjedni zadatak...

Ukućani u trećem nedeljnom zadatku postaju zaposleni u VB Skandik banci.

Veliki Brat je Sašu i Olju, kao slučajno odabrane ukućane, imenovao za direktore u VB Skandik Banci. Banci čiji je vlasnik Veliki Brat.

Oni su jedina dva člana upravnog odbora i kao direktori nadređeni su svim ostalim ukućanima. Ostali ukućani su ništa drugo do obični njima u potpunosti podređeni bankari.
Kao direktori VB Skandik banke oni će dobiti niz privilegija. Sve njihove privilegije moraju ostati tajna i neotkrivene ostalim ukućanima sve dok se zadatak ne zavši tj. sve dok Veliki Brat ne kaže drugačije.

Njih dvoje, i samo njih dvoje kao direktori banke, imaće pristup tajnoj sobi upravnog odbora čiji su oni jedini članovi. Put do njihove lične direktorske kancelarije vodi kroz ispovedaonicu.

Niko osim njih dvoje ne sme da zna za postojanje te kancelarije. Niko osim njih dvoje ne sme da ima pristup tajnoj sobi. Ukoliko iko od ukućana tj. bankara otkrije njeno postojanje ili ukoliko oni sami to nekom otkriju, automatski će pasti nedeljni zadatak. Izgubiće luksuzni budžet i sledeće nedelje će ih očekivati osnovni budžet o svega 750din po osobi.

Tokom trajanja zadatka direktori moraju da motivišu i vode banku i njene bankare ka uspehu. Oni su odgovorni za sve što bankari rade.

U naredna tri dana Veliki Brat će dati ukućanima tri dnevna zadatka. Ako ukućani uspešno izvrše najmanje dva od tri zadatka, poslovanje VB Skandik banke će se smatrati uspešnim tj profitabilnim a nedeljni zadatak će se smatrati uspešnim.

Tokom trajanja zadatka ukućani moraju nositi kostime tokom radnog vremena banke o kojem će ih Veliki Brat obaveštavati. Svako nenošenje uniforme će se smatrati prekršajem koji može da ugrozi zadatak. Svako se brine o svojoj uniformi, svaki detalj mora biti na svom mestu, uniforma ispeglana, zategnuta i propisno nošena. Za kontrolu ovoga su zaduženi direktori banke.

Njihov prvi radni dan je već danas. Ukućani imaju 45 min da se spreme i obuku svoje kostime.
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Bankari su dobili instrukcije za pravi nedeljni zadatak. I one su upućene samo njima, bankarima i niko od direktora ne sme da zna za pravu istinu vezanu za nedeljni zadatak.
Kao što znaju Saša i Olja su odabrani da budu direktori banke. Kao direktori oni imaju pristup u tajnu direktrosku kancelariju preko puta ispovedaonice. Direktorima je rečeno da ta kancelarija mora ostati tajna za ostale ukućane. Oni ne smeju ni u jednom trenutku da im otkriju da znaju za njeno postojanje.

Direktori su im danas pročitali tekst lažnog nedeljnog zadatka po kojem da bi prošli nedeljni zadatak moraju da uspešno prođu dva od tri dnevna zadatka, ali istina je drugačija. Oni iako će znati pravu suštinu nedeljnog zadatka moraju da ostave Direktore u ubeđenju da je ono što su im oni danas pročitali istina.

Da bi pravi nedeljni zadatak bio uspešan i da bi svi osvojili luksuzni budžet, moraće da ne prođu bar dva od tri dnevna zadatka. Nedeljni zadatak će biti uspešan ako:

1.Ako ne prođu dva od tri dnevna zadatka

2.Ako Direktori ne saznaju da je pravi zadatak da Bankari moraju da padnu dnevne zadatke

3.Ako bankari ne otkriju Direktorima da znaju za tajnu direktorsku kancelariju niti da znaju bilo šta od onog što se u njoj događa

Od bankara zavisi uspešnost nedeljnog zadatka!

Direktori će se uskoro vratiti u Kuću sa instrukcijama za prvi dnevni zadatak.

Bankari sada treba da napuste dnevnu sobu i sakriju tajne instrukcije. Direktori ne smeju posumnjati da namerno sabotiraju dnevne zadatke.

DAKI JE BAŠ SMIJEŠAN S ONO PERIKOM...HEHE!!smijehsmijeh
Image Hosted by ImageShack.us
Danijelova pjesma...BRAVO DAKI!!!!thumbup
Pjesma "Šećeru"...by ukućani!!smijeh

"Šećeru"...nije baš najbolji tekst...

kad sam krenuo u skolu
koku videh jednu novu
ponudih joj ja kobaja
gibanicu od 100 jaja
kaze iz besnog je foka, mene za to boli djoka kod njih mleko daje koka
.............nije ona svesna skroz da u ruci drzi bingo loz

dobar brus i dobre cega
samo da zadovoljim njega
kulturni jelen kad bi bio
ni od koga ne bi krio
Ludjakinja ce nesto necka kaze mi da ima decka osecam se kao mecka
piski joj se kaze mala ima .........bogu hvala mozda je u svemu ala

secer je ko stjuardesa
zelim komad njenog mesa
ako moze sex bez stresa
bolan nemoj gleda mama kud cu ja od toga blama ajmo mi u klonju necu tamo sama
paparaco mene breca iz rukava vuce keca slomicu ga brate kao zeca

secer je ko stjuardesa
zelim komad njenog mesa
ako moze sex bez stresa
bolan nemoj gleda mama kud cu ja od toga blama ajmo mi u klonju necu tamo sama
paparaco mene breca iz rukava vuce keca slomicu ga brate kao zeca



Post je objavljen 20.05.2007. u 22:59 sati.