Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sandryca7

Marketing

Dreamlover, come, rescue me..


Eo. Novi post ide.

Danas sam pričala s jednom osobom i shvatila sam da se moram promijenit. Krajnje je vrijeme za to. U ovih proteklih 5 mjeseci sam povrijedila više meni dragih ljudi i htjela bih se sad ispričat svima, ovak grupno. Dakle, ispričavam se svima koje sam ikad na ikoji način povrijedila. Možda svjesno, možda nesvjesno, nie ni bitno, samo bi htjela da znate da mi je žao. I da ću odsad više mislit na druge nego na sebe, i da ću pokušat bit bolja osoba, bolja prijateljica. Jer ovak više zaista ne ide. Navikla sam se bit tužna i više me ništa ne čini sretnom. I automatski su svi oko mene tužni. Vrijeme je da se neke stvari promijene. Moram se malo skulirat, pa u kaj ću se pretvorit?! Točno znam u kaj, tj. u koga. U svoju staru prijateljicu, u najgoru osobu koju ja znam.. neki znaju o kome se radi, neki ne, nije ni bitno, ne želim prozivat sad.. Ne mora se sve znat. Mislim samo na sebe, zanemarila sam bitne stvari u životu, zapostavila sam svoje prijatelje.. Ne može to više tako. A-a.

Što se tiče toga da sam postala laka cura. Khm, možda se vama to čini, ali ustvari nije tako. Meni samo treba netko, netko tko će me prihvatit ovakvu kakva sam, s manama i vrlinama, tko će bit uz mene kad mi je teško, tko će mi brisat suze kad će to bit potrebno, tko me neće povrijediti.. Nakon svega kaj je bilo, bojim se opet vezat za nekoga jer mislim da će me povrijediti.. ali, kolko god ja društvena osoba bila, kolko god ja imala kvazi prijatelja, osjećam se usamljeno, prazno, čak i u gomili. Ima trenutaka kad sam sretna, obično kad su moji pravi prijatelji uz mene, za koje znam da me nikada neće napustiti, koji su uz mene bili kad sam ih najviše trebala.. I zahvalna sam im na tome. Zbog njih ću se promijenit, i bit ona stara, vesela mala djevojčica. Samo mi treba malo vremena. I sve će bit okej. Znam ja, uvijek sam bila pametna. Heh.

Ništa, moja promjena započinje isprikom svima koje sam povrijedila. Sad sam to napravila javno, jedan po jedan sada nasamo. Jednostavno se moram osloboditi ove grižnje savjesti. Koliko god bolna istina bila, svima ću reći sve. Ne mogu više. Zato ljudi, pripremite se. :)

Uživajte, i budite pametni, nemojte si ovo priuštit.

Khm, što se tiče moje usamljenosti..

I want a lover who knows me
Who understands how I feel inside
Someone to comfort and hold me
Through the long lonely nights
Till the dawn
Why don't you take me away

I don't want another pretender
To disillusion me one more time
Whispering words of forever
Playing with my mind

I need someone to hold on to
The kind of love that won't fly away
I just want someone to belong to
Everyday
Of my life
Always
So come and take me away


To mi treba. Takav mi treba. Ae ekipa, uživajte.. kiss

Post je objavljen 20.05.2007. u 21:24 sati.