Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/orbitzvaka

Marketing

... make it for me baby you won't be sorry...

huhu
heLooooow.
iiiiii opet imam novi dizajn. puno vas me pita zakaj stalno mjenjam.. eh. a dosade mi al mislim da bum ovog imala jedno vrijeme. taj mi je fensi. uf da.
pa da ne zaboravim, u petak sam s martinom ošla mal u grad. ona išla bratu kupiti neš za rođendan, a ja nekaj sebi.. hihih.. da.
i kuupila sam tenisiceeeeee! uuu. baš su mi sexe. i udobne i sexe, dva u jednom :D
al ima jos jedne koje sam nagledala. moram nagovorit starce.. hihi.. sam da dobe moj brooooj.

Image Hosted by ImageShack.us

i da, nikak ne smijem zaboraviti novi postić :) kupila sam novi poster od peppersići. ajme već su tri na zidu iako mi ovaj ne odgovara baš tak kak sam ga složila i još tražim mjesto za njega onak savršeno al oke, ak ostane tu di je onda trebam još dva pa da bude i drugi dio zida popunjen.. ah. to su brige ;) a bila i majca al neka bzvz. neka ko zelena i sam je gore pisalo stadium arcadium.. bez slike bez ičega. eh. nije mi se sviđala. looky looky (lol) sad ovo :D

Image Hosted by ImageShack.us

onda, dalje.. o čem treba pričati još.. hih. oo da. imam novog dečka lol.. aaaaaa da. ovako, brisala ja prašinu s onim.. a vidit ćete poslje. i sad došla neš van, a BaRica bila na trešnji (manki :D) i neš kao pričali, a ja mahala s tim za prašinu. iiii veli ona neš meni, ja njoj neš natrag, ona meni neš opet natrag (hihih..) a ja onak: pa to mi je dečko. hihih.. a prije mi govorila kak imam emo tenisice. ja reko: ma kakav emo. vidis da su sarene?
a ona: ma happy emo nemaš kaj :) ajme.. i sad se taj moj dražesni dečko zove happy sunshine emo boy .. tak neš. u biti.. i frizuricu sam mu složila al dok sam ga poslikala već ju nije imal. al evo sljikic da ga vidite.. oh my darling :) :) :)

Image Hosted by ImageShack.us
vidi koliki mu je nos.. do poda :)
Image Hosted by ImageShack.us
nije li jednostavno prepljep or what?

i za kraj.. nešto lijepo :)
nina bu me ubila kad vidi, denis ne. on je supač :) a budemo vidli jos... hihih.. al kaj nisu supač? hihih.. ona je inace dugo dugo bila luda za njim al je on imal curu... pa je onda prekinul s curom i neš su se nina i on kao viđali tajno :) ovo ono i evo, ljubav se rodila. ajde bar se nadam da bude ovo dugo trajalo..

Image Hosted by ImageShack.us

i za kraj mooooram reći da je rajčica (ili paradajz.. whateva) najbolje povrće ikad. ja ne kužim kak neko može ne-voljeti rajčicu ili paradajz .. to jednostavno moraš voljeti. mrkva je okej i sve to super.. paprika je kul.. al rajčica ili paradajz, ma nemaš boljeg. vidite sam ovo sliku dolje.. pa tako crvena, tako sočna... rajčica ili paradajz is the best! ne zajebavam.

Image Hosted by ImageShack.us

pusa

Post je objavljen 20.05.2007. u 16:19 sati.