Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blesaveseke

Marketing

Nedjelja,još jedna u nizu naših života

Uskoro su ti prokleti nacionalni ispiti!!!Ajme, toliko me starh da ja to jednostavno ne mogu opisati. Kako ću tek biti pod stresom dok ja to budem pisala,ni to ne znam,ali velika je vjerovatnost da ću završiti na tabletama za smirenje koje će mi netko morati ubaciti u usta jer ću ja vjerovatno šiziti po školi. Vjerujte mi,kad ja šizim, svaki predmet postaje oružje. Nasreću, Ivona me uvijek nekako smiri,kažem nekako jer u dubini duše osjećam se kao noseća bomba(zakaj sam napisala noseća???!!) Zapravo je vrlo smiješno mene gledati dok šizim. Tirena crkava od smijeha, a kunem se da se i Ivona smije(što zapravo nije rijetkost jer ona u početku bijaše šutljivija nego sad, valjda imam nekakav utjecan na nju i još neka treća sila je u pitanju,ali ne bih se htjela miješati u nečiji tuđi život).
Dakle,nacionalne ispite u ovom postu nema više,nego se ja okrećem ovom mom emo dizajnu. U početku mi je bio super, ali kad ga malo dulje gledam osjećam se k'o pokisla kokoš. Te neke emo stvarčice oko toga da mene nitko ne voli da sam ja sramota ovoga svijeta u kojem živim,i tako dalje. Sve je to hrpa gluposti. uzela sam je zato kaj ja obožavam elfove i anđele(imam cijelu kolekciju slika Elle,ali one minijaturne)i sirene.
Budući da je vrijeme ručka ja odoh.
Sam' da jao nekaj natipkam: odlučih ja spojiti svoja dva bloga jer će mi biti jednostavnije pisati postove i vjerujem da će vama,vjernim čitateljima,također biti very interesting.njami
Do skora

Post je objavljen 20.05.2007. u 13:09 sati.