Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pepsy666

Marketing

FOTKANJE I SAMO FOTKANJE!

Oy ljudovice i ljudeki!!!mah kaj ima? kod mene ništ osim kaj mi je u petak bil ročkas. E taj dan je bil jedan od najdosadnijih dana u mojem životu...baš je bil dosadan..u subotu sam slavila i isto sam mislila da mi to bu najgori rođendan jer mi je prvo maja otkazala dolazak, onda ni antonio nije mogel doći, jelena mi je rekla da možda dođe (a to kod nje znaći da sumnja da bude došla) i na kraju nekoliko sati prije ročkasa zove mene nela i veli da nebu mogla doći jer mora ići na sprovod stricu svoje mame il tak nekaj..e ja sam htela poludeti...pa kaj bum imala samo pet ljudi na ročkasu?headbangburninmadpuknucui onda jedan sat prije mi dođe jedan dečko, pola sata prije drugi dečko, 15 minuta prije treći dečko...a cure? kaj mi ni jedna nebu došla? već je prešlo 4 sata, nema ni jedne cure,a meni je bilo sve dosadnije i dosadnije....i najednom meni stara uđe u sobu i onak veli da su mi došle cure...ja ono sva sretna idem otvoriti vrata i tam su bile jelena, marta i natalija, a ispred njih je bil jedna ogromna kartonska kutija obljepljena s svakakvim posterima. Rekle se da je to poklon od nele da su ga one donesle jer ona nije mogla doći i rekle su da sporo povućem jedan balon. Ja onak sporo povlaćim i marta veli da pazim da nekaj ne zleti, a ja sam onda još sporije povlaćila i malo sam se skrila iza vrata...ŁoŁ...fakat sam nekad kukavica... i kak ja onak sporo povlaćim najednom zleti nela iz kutije i odmah me zagrli..uh..moram priznati da me malo splašila... i tak...uh...neda mi se više baš pisati pa vam bum dela fotkice iz grada gdi smo sreli nekoliko ustaša...nut

Image Hosted by ImageShack.us ewo za početak moja zastava od iron maidena koju držimo nela i ja..dobila sam ja jučer za poklon od nele i jelene..

Image Hosted by ImageShack.us nata, klaučk, kata, ja i nela

Image Hosted by ImageShack.us i dalje ludi ko inače...oto, klauček, matić, kata i matotan...

Image Hosted by ImageShack.us ...nemam rijeći...oto i deniss

Image Hosted by ImageShack.us klauček grize moju zastavu!!!...šmrc...a pored njega je oto..

Image Hosted by ImageShack.us..nata, katalenić, klauček (kojemu se nešto jekoo dalo slikati), oto, ja i nela

Image Hosted by ImageShack.us naše najdraže starkice=)...baš su fancy kaj ne?

Image Hosted by ImageShack.us i za kraj da ne zaboravimo našu maju koja nije mogla doći na moj roćkas... ovo smo maja i ja..=)



i ljudeki moji to bi bilo to...hvala svima na komentarima u prošlom post i sad ih ostavite više!! POZZzzzZZ svim ljudima koje poznam i naravno svim blogerima!!! Bye!!!


Post je objavljen 20.05.2007. u 11:37 sati.