Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svijetjepozornica

Marketing

Last part of story....

Vjerujem da ste primjetili da sam promijenila dizajn ovoga bloga- nadam se da vam se sviđa.
Saznala sam da su mnogi bili na mom blogu, ali im se nije dalo ostaviti komentare.
Ljudi, ne budite lijeni i PLEASE ostavljajte komentare-zahvaljujem se svima koji redovito komentiraju-Meliti, Miji, Paoli, Patriciji, Kreši i ostalima- najbolji ste!!!kisswavethumbup
Jučer smo imala nastavu, zamislite, škola subotom. Tako mi se nije dalo ići...
Ali bilo je ok, satovi su bili skraćeni, a sve nas je tješila činjenica da će nam škola završiti tjedan dana ranije nego ostalimathumbup- jer je renoviraju.
Pod engleskim smo pjevali, slikali se, pričali i igrali igrice;thumbup pod vjeronaukom smo igrali igru asocijacija; pod odmorima smo slušali radio, pjevali Angie i plesalismijeh...
Evo trećeg, poslijednjeg djela priče... Veliki pozzzz svima, posebno Meliti i svima sa dramske s kojima sutra idem u Požegusmijeh- znam da će nam biti ludonut i da ćemo se super zabaviti- kao i uvijek.
Javit ću vam kako nam je bilo. Pusa, pozzzzzzzzzzzz!!!


Filip i Sara su nešto tiho ali žustro raspravljali,a ja sam se odjednom sjetila da zasigurno izgledam užasno.Odjurila sam pred ogledalo i imala sam što vidjeti.Masna,nepočešljana kosa,grozno crvenilo na licu,ogroman prišt na čelu,potbuhli obrazi...,a cijeli taj dojam „upotpunila“je preuska spavaćica na Teletabise!
Stvarno sam ostavila dojam cure koja svojim izgledom želi impresionirati dečka koji joj se sviđa već mjesecima! Baš sam uzela korektor kad je on ušao. Usta su mi naglo presušila, nisam mogla reći ni riječi, ma mislila sam da ću se skameniti uz to što sam potpuno zanijemila. No, nisam ni morala puno pričati jer mi je Filip sve sam objasnio.I on je bio zaljubljen u mene,već jako dugo, ali se bojao da ga odbijem ( inače,zvuči mi jako poznato) pa me zato nikada ni nije pozvao van. A kada je čuo od Sare da sam bolesna,odlučio je doći tu i reći mi da me voli, usprkos strahu da mu se nasmijem u lice.
Mislim da nitko ne može ni zamisliti kako sam bila sretna kada sam sve to čula. Dok sam uživala u predivnoj vijesti i Filipu,saznala sam da je Sara već dugo vrijeme bila „dvostruki igrač“.
Naime,Filip joj je već odavno rekao da me voli,a i ja također (mislim,tko je bio tema svih mojih važnijih razgovora s njom?!). Nisam se naljutila na nju jer sam bila previše sretna zbog svega,ali rekla sam joj da mi je to trebala reći čim je saznala jer bismo možda Filip i ja odavno završili zajedno.
Sada,Filip i ja nasmiješeni i jako zaljubljeni sjedimo zagrljeni zajedno na naslonjaču u mojoj sobi i dogovaramo se gdje ćemo izaći kada ozdravim, dok Sara sarkastično komentira popularnost Tokio Hotela.
Nikakvim se riječima ne može iskazati koliko sam sretna što je sve ono bio samo jedan ružan san, a nadam se također, da se iz ovog prekrasnog SNA nikada neću probuditi!


Post je objavljen 20.05.2007. u 10:58 sati.