Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bastilea

Marketing

Prošlo je točno godinu dana...

Cijela ova saga o Amandi Harrison započela je između stranica čudesne knjige o Harryju Potteru. Svih, dotad izašlih, šest knjiga sam pročitala u jednom dahu, ali moja oduševljenost i zaljubljenost u svijet Harryja Pottera, Hogwartsa i škole magije tu nije prestala. Smišljala sam kraj serije, obrate i sve što se moglo i nije moglo dogoditi. A onda mi je pala na pamet ideja da sama načinim takav čudesan ssvijet. Podatke i sve moje zamisli, bilješke sam upisivala u jednu bilježnicu koju i sada ponosno čuvam. A onda sam došla ovamo i započela ovu priču...
Priču o Amandi Harrison, djevojci koja doznaje da nije baš tako obična kao što je mislila, priču o djevojci koja otkriva pravu istinu o sebi, koja doznaje da njezini roditelji nisu dvoje nadasve običnih ljudi, nego netko zbilja, zbilja poseban. Amanda Harrison doznaje da je kći zle vještice Lujize Brown zatočene u tamnicu i tu počinje njezina borba protiv zla...
Prošlo je točno godinu dana otkad sam ja, djevojčica zaljubljena u knjige, stvorila lik Amande Harrison. Odonda pa sve dosad samu sebe sam u mnogo toga prepoznala u Amandi, kad mi je bilo teško sjetila bih se Amandine hrabrosti shvativši da je ona lik kojem sam ja dala dušu.
I na kraju željela bih se zahvaliti nekim ljudima. Prvu bih htjela spomenuti Mayu čiju sam priču prvu počela čitati (i čiju sam priču cijelu pročitala) i koja me inspirirala da otvorim ovaj blog.
Zatim tu je moja Maggie, najbolja frendica, bez koje vjerojatno ovog svega ne bi ni bilo. Puno ti, Maggs, hvala za sve!
Moram spomenuti Anith (ili Aniru, kako je se oduvijek sjećam) koja bi uvijek pogodila što se događa u mojoj priči, i Dante koja je uvijek tu kad ju trebam.
Kinssay koja uvijek ostavlja comente. Dianu ili Carmillu koja je, kako ja volim reći, otkrila moj blog, i koja ga je prva počela čitati. Amber koja je postala moj najveći negativac.
Zatim i sve vas ostale; Ledu, Serenu, Alexis, Liz, Danu, Chate, Amy, Lily, Arabell, Ninu, Fanny, Almu, Haley, Eniku, Silvera, Ayu, Michelle, Leni, Lindsay, Annu Gryffindor, Willa, Laru, Lunu, Keiru, Keeru, Katie, Hermione, Jamesa, Marca...
I sve one koji višu ne pišu i većina vas ih zapravo i ne zna: Isabell Black (još uvijek ne shvaćam zašto je ona otišla), Jasmine, Ashlee, Annu Karkaroff, Anu Rackwish, Ophigeniyu, Ozzie (sadašnju Annu Gryffindor, Ozzie mi je bila FANTASTIČNA!) i još mnogo njih koje se sad ne mogu naprosto sjetiti.
I svima vama ostalima koje sad nisam spomenula jer teško se sjetiti svih (malo nas je, al nas ima!).
Hvala vam svima za ovu godinu, bez vas moja priča ne bi ni postojala...


Post je objavljen 19.05.2007. u 20:07 sati.