Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ramot

Marketing

Nikome neču dopustiti da mi umanjuje dušu,tjerajući me da ga mrzim...

Jedan od životnih zakona..

...umjesto posta,rađe pišem ovako,jer smatram da se nikog ne tiče moja intima,osim u slućaju kad sam tužna ili imam problema pa je to jedino o čemu mogu pisati..
..neki misle da meni ovaj blog služi za promoviranje sebe,mislim da je moj odg.suvišan..i da se nemam razloga promovirati..
..ali nije bitno..
..poštujem mišljenja..

..e,da ovo mi je već 3.blog,ali za pretodne nije znao nitko,osim ljudi koji me osobno ne poznaju..
i baš sam sad svratila do jednog svog starog bloga i pronašla ovo:

*život mi i dalje puno daje i puno oduzima,još uvjek nisam doživjela svoje prave sretne trenutke u životu,još uvjek mi Bog nije podario ljubav,još uvjek sam ona ja pozitivna,optimistična,svako se jutro budim sa željom da mi se nešto ljepo dogodi,i još uvjek svako večer liježem u krevet ne razočarana nego s vjerom u bolje sutra.
Gladna sreće,ljubavi,topline..još uvjek iskorištavam svaku priliku u životu,koja naravno u potrazi za srečom završi tragedijom,otupjela od boli,tako da i kad mi se dogodi nešto loše ne boli toliko koliko je nekad znalo boljeti,štoviše ne boli nimalo..
još sam uvjek ona ja koja je uvjek zauzeta s pogrešnim tipom,u nadi da je onaj pravi,uvjek imam nekog tko je samnom,ali ne i tko je uz mene,..i ne,nisam tužna samo flegmatična,ali zadovoljna,jer znam da je to sada tako ne mora značit da če uvjek biti tako..na neki način i sretna,ako je to sreća..
Iskreno sreću poznam samo po sjećanju..*(27.11.06)

..i razmišljam..uvjek sam bila optimistična pa i sad..mada više nisam zauzeta s pogrešnim tipom,sada sam zauzeta s pravim..i imam nekoga tko je uz mene i ne samo samnom,imam njega..ali i dalje sam flegmatična,ali sretna i istinski ispunjena..
..hmm...čudno je to...
..kako ti se život brzo preokrene..
..nekad na bolje,nekad na gore..
..na nama je da to prihvatimo..
...i nosimo se s tim najbolje što možemo...

..pozdrav od mene...puseee

..poseban mom dečku:))...

Post je objavljen 19.05.2007. u 18:00 sati.