Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing


.
Kako to ne znaš, ima ti na internetu! :-)
.

Eh najdraži moji, više se ničenu ne čudim :)

U zadnje se vrijeme sticajem okolnosti češće no ikad družim s mladim ljudima koji su skoro posve informatički nepismeni. Oni u svom neznanju mene doživljavaju kao Boga Bajtova, tipusa koji bi lijevom nogom u jedno popodne napisao programe za superteške proračune, koji bi valjda dodirom prsta popravio monitor, napravio web ili robota...što god treba!

Nije da su predaleko od istine (o, hvalite me prsti moji kad nitko drugi neće :D ) jelte, ali ipak nije to dodirom prsta, sve što se valjano radi zahtjeva vrijeme, analizu problema, učenje i proučavanje, plan...

I sad, dolazim do današnje teme: ti ljudi izgleda misle da ja znam sve što piše na internetu!
Oni uopće nemaju predstave što je to internet pa mi je tako danas jedan mladi gospodin rekao, lagano mi je unoseći u lice:

"Ma kako ne znaš za taj klub pivopija?! Pa imaš ga na internetu!!!!"

Gleda on tako mene razočarano, ja veliki guru informatike pa ne znam za internetsku stanicu za koju on zna...

Gledam bogmeč i ja njega i mislim si kako bi bilo da ga upitam kako mu je bilo u Kountzeu u Texasu, ma sjeti se, sigurno znaš, to ti je onaj Kountze u istočnom Texasu, onaj veliki grad od 2162 stanovnika!?

Mislim da bi on mene gledao blijeđe no što ja trenutno gledam njega i da bi mi sav zbunjen rekao da nikad nije bio tamo...
A ja bih tada rekao, s guštom mu se lagano unoseći u lice:

"Ma kako to da nikad nisi bio tamo?! Pa imaš ga na karti!!!!"


:-)


Vaš Ddadd :)


Post je objavljen 19.05.2007. u 17:12 sati.