Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

NOVI SINGLOVI

CHILLI Glidin
Kako je najavljeno, ovo će biti singl za Chilli, bivšu članicu grupe TLC. Sve što mogu reći je, gore od gorega. Nakon dobrog Gameproof, promjena je došla u obliku prosječnog Straight Jack, a ova pjesma najlošija je od te tri. Kako sam veliki fan Chilli, nadam se da će joj netko za album napokon napraviti poštenu pjesmu kakvu zaslužuje.
OCJENA: 2+

SEAN KINGSTON Beautiful Girls
Veliki hit na nekim američkim radio stanicama, koji je J.R. Rotem napravio za ovog mladog 17ogodišnjeg Jamajkanca. Pjesma koristi sample pjesme Stand By Me. Bezveze.
OCJENA: 2+

JOHN LEGEND Another Again
Četvrti singl s albuma Once Again, pjesma koju potpisuju John Legend i Ken Lewis. Kod Johna Legenda kao i uvijek - neobičan izbor singlova, koji je počeo još s prvim albumom i pjesmom Ordinary People koja je osvojila Grammy nagradu i postala strašno popularna među njegovim fanovima, a koja meni osobno nikad nije sjela. Naravno i zbog činjenice da je na tom prvom izvanrednom albumu svaka pjesma bila daleko bolja od spomenute.
No na stranu sad moje mišljenje o tome koji su singlovi trebali biti odabrani i kojim redom i što zapravo nisam ljubitelj interpretacija Johna Legenda, ova pjesma u rangu je njegovih boljih.
OCJENA: 4

Post je objavljen 19.05.2007. u 15:12 sati.