Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nirvanaaaaa

Marketing

i opet kurt..........
•"Želio bih da živim od grupe, ako ne onda ću se penzionisati sa nekoliko stotina dolara, preseliti u Meksiko ili Jugoslaviju, obrađivati krompir i učiti se o historiji roka iz starih brojeva Creem magazina." (1989)
•"Da završim u zatvoru bar ne bih morao pisati autografe." (1992)
•"Nadam se da ću umrijeti prije nego što postanem Pete Townshend." (1992)
•"Svijet je plastično mjesto bez imalo duše i morala gdje je istinski osjećaj postao prava rijetkost

uz Nirvanu za bebe odsad i Nirvana za bebe

Djecu koja ne žele zaspati roditelji odsad mogu uspavljivati kolopletom Nirvaninih najpoznatijih pjesama. U povodu 15. rođendana Neverminda grunge distorzije pretvorene su u uspavanke.

Rockabye Baby! Lullaby Renditions of Nirvana album je izdan u povodu 15. rođendana kultnog albuma koji je zauvijek promijenio svijet glazbe, Nirvaninog Neverminda, a na njemu su razni glazbenici preradili himne grunge generacije u uspavanke za djecu.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

"Na tom su albumu omiljene pjesme Nirvane stišane. On slavi i predstavlja radost i nevinost djetinjstva. Zvuk tipičan za uspavanke, dječji glasovi i milozvučni instrumenti smiruju distorzije i divlji duh Nirvane", opisuju album njegovi tvorci dodajući kako je to "žestoka Nirvana prilagođena za vaše najmlađe"

Među pjesmama uvrštenima na album su kultna Smells Like Teen Spirit, Lithium, Heart Shaped Box, All Apologies i Come As You Are.

Kompilaciju je izdala diskografska kuća Babyrockrecords, koja nudi, među ostalim, albume uspavanki Metallice, Toola, Led Zeppelina, Bjork, No Doubt i Beatlesa.


Post je objavljen 19.05.2007. u 15:18 sati.