Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lornadoone

Marketing

SHOPING

Vjerojatno sam skroz atipično žensko kad mi je šoping totalna gnjavaža. Ne znam da li se više užasavam beskrajnog hodanja od dučana do dučana ili odabrano predmet beskrajno isprobavati...pa uđi u kabinu, pa izađi iz nje... pa broj veće, pa broj manje... Grozota! A hodanje po šoping centrima?!!! pa gledaš i memoriraš kombinacije predmet-cijena. I nakon dva sata bauljanja moraš, ko i u dječjoj igri, pogoditi gdje si vidio odgovarajuću kombinaciju. A tek ona konstantna muzika i žamor ljudi? To je meni najbolji put do žestoke glavobolje! I zato ja izbjegavam šoping i odgađam ga koliko mogu!
Onda za rođendan dobijem određenu svotu od muža i neogranočenu svotu od mame, ali za određenu namjenu - sandale. Pa te novce treba potrošiti, što nedvosmisleno ukazuje na posjet nekog od mnogobrojnih šoring centara. Pa sam kao okorjela šopingašica već bila u još neotvorenom šoping centru Mandy na žitnjaku (još malo iza Turbolimača). To bu vam, moje drage, nešto poput KingKrossa. Bar mi se odokativno tako čini. Tako da sad i istočni dio grada ima gdje bauljati u neodoljivoj želji i s nesmirnim porivom za trošenje.

Image Uploaded by ImageShack Toolbar Trošenje svog fonda sam počela u utorak kada sam kupila štikanu pamučnu tkaninu od koje će nastati duga suknja. Bar sam u toku kaj imaju u mom najomiljenijem dućanu s tkaninama... past će i jedan lan za haljinu!

Image Uploaded by ImageShack Toolbar Ovdje sam uz tkaninu dodala i dva segmenta mustre koju sam dobila od Drenke. Mene to fakat vuče da naheklam pojas, naravno ne žuto nego u nijansama bež i smeđe. Možda nanizati perli u tim nijansama pa ih otpuštati u toku rada! Ne bi se kopčao ili slično nego bi bio na vezanje... U svakom slučaju, draga Drenka, opis mustre sam shvatila i još jednom ti zahvaljujem.

Ostalo je, naravno, novaca, sandale su još tamo negdje... Odlučila sam da ću u četvrtak nakon posla do Importane na glavnom jer sam centre zapadnog dijela grada prošla (leteći, u mom stilu) i nisam ništa našla. Uhvatila sam priliku i krenula do Jelačić placa s namjerom da prođem Petrinjskom i probam podići putovnice! Tu sam, u 12-ici, platila vožnju SMS-om! Sjajno, samo ako mislite obaviti sve u 90 minuta, inače je jeftinije kupiti kartu. Ali praktična primjena mobitela je uvijek nailazila na moje odobravanje, pa i ovaj put: bravo striček Miki!
Ušla sam u MUP i uzela broj: 507!!! Odlučila sam da ću se okrenuti i otići ukoliko je više od 20 ljudi ispred mene. Dakle, 507, ispred vas je 001 korisnika!!! a i taj je baš bio na odlasku. Pa sam, s novim putovnicama moje djece, krenula preko Zrinjevca do Glavnog. I hodala po Importane centru 2 sata. Kupila sam sandale! Sad sam mirna. Kupila sam si košuljicu i 7/8 hlače u krem boji i jagode gore na platou ispred ulaza u centar!

Image Uploaded by ImageShack Toolbar Doma sam opet ispekla tortu. Jagode, sir, šlag, želatina... Ali neću stavljati recept... pa ovo bi trebao biti pletači blog... promijeniti ću opis u gastronomski! Ima više recepata nego ičeg drugog.
Preživjela sam i Mikicin pijama party. Eno ih tamo u boravku još kokodaču. Sad ih moram nahraniti i razvažati po kučama... a na večer mi se vrača dragi iz Opatije gdje je na kongresu od utorka i već je na rubu živčanog sloma! Tretman navečer bu mu dobro došao...naughty


Post je objavljen 19.05.2007. u 08:18 sati.