Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ananation

Marketing



Upravo sam se vratila iz škole. Još samo 3 školska dana do norijade i do konačnog završetka školske agonije! Yey yes

Upravo pijuckam svoj purpurno ljubičasti napitak za otapanje masti iz tijela i pripremam sve svoje pilule za mršavljenje jednu do druge. Primjetila sam da nitko od vas leptirica još nije započeo temu pilula za mršavljenje ( barem ja nisam vidjela). Ja pijem: kilostop, kaktus dijetu, jabučni ocat, go slim i thermo fix. Zna li još tko neku dobru tabletu da mi preporuči??

Jako sam zadovoljna svojom dijetom u zadnje vrijeme. Jedem vrlo malo i to uglavnom voće. Iako sam danas prekršila challenge i pojela svježi kravlji sir (sorry **Perfection**) jako mi dobro ide. Vježbam sat i pol svaki dan i kile se polako tope. Dugo već nisam imala epizodu s miom i moram priznati da sam presretna zbog toga.

Večeras idem s dečkom na večeru povodom 5 mjeseci veze i malo sam zabrinuta zato što se od mene očekuje da jedem! Idemo u jedan slatki japanski restorančić i već sam isplanirala da ću uzeti povrće sa žara što me nemože jako udebljati! Nadam se da ću preživjeti tih sat vremena kad ću morat bit okružena silnom hranom!

Anyway, nadam se da sve napredujete i da ste jaaako blizu cilju! Puno vam hvala što me komentirate i što se brinete jer mislim da nam je baš zbog tog odnosa kojeg smo sve međusobno razvile lakše mršaviti i prolaziti kroz sve strahote anoreksije! Big kiss!


Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 18.05.2007. u 16:41 sati.