Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naturaleblond

Marketing

OVAJ TJEDAN JE POČEO I ZAVRŠIO UKLETO LOLLLL=)=)

E pa ovako ja vam moram napisat novi post da ne zaboravim kaj se sve izdogađalo u ova 3 dana. E pa u prošlom postu sam vam vam napisala kak mi je profesor zvao starce i kak je Anica razbila staklo.bangludwinkyes!!!! E pa sad ide nastavak tjedna!!!!
Ovako......u srijedu smo imali sat razrednika i profa je imala informacije. Mi smo se gađali sam gumicama i radili sranja po razredu. I sad kad je Valentinina mama otišla raska je neš počel srat Valentini kao dal ona ima obzira da je to njena mama i tak joj je neš pričala i rkla joj je da poslje sata malo ostane. A ja sam se cjelo vrijeme keslala skupa sam Dorotejom F. I mene raska pogleda i dođe ona meni da i ja ostanem. Ja sam odma znala zakaj(zato kaj sam profesoru rekla da je šupčina). I odma poslje je rekla i Doroteji F. da i ona ostane zato kaj su se neki profesori žalili na nju.
I kad je zvonilo svi su otišli iz razreda na vjeronauk osim mene, Doroteje i Valentine. Fantastične trojke za glupost LOLsmijehbang!!!!!
I taman se potrefilo da odma iza imamo vjeronauk tak da je došo o profesor Perica da mi o on malo sere. Ja sam prva bila na redu. Prvo je počela profa da joj trebam reč kaj je bilo i odma se ubacio glupi Perica i onda je on reko kaj je bilo ali ja sam se počela tam derat da to nije bilo tak. Mislim bilo je još i gore. I onda su oni meni srali da kak se mi to ponašamo i kak si sve dozvoljvamo.........i dok su oni pričali ja sam cijelo vrijeme zadržavala smijeh. Da sam se počela smijat brijem da bi de raspuknula. I dobro kad su mene dokrajčili profesor je otišo na sat a ja sam još pričekala Doroteju.I tak je njoj neš srala ja sam ju pokraj čekala i kad je bilo gotovo ja i ona smo otišle na sat a Valentina je još trebala ostat zato kaj je nju trebala na samo. I došle smo na sat i sjele smo se ja i Doroteja skupa nasred razreda u neku slobodnu magareču klupu. Jebote ono klupe postavljene u krug i ja i Doroteja na sredini.
I za bekih 15 minuta dođe i Valentina upalkana. I onda nam je ispričala kaj je bilo. To baš nebi htjela pisat na blogu zato kaj je previše privatno i neču bezveze sramotit Valentinu. A uostalom i ona nam je rekla da nesmijemo pisat. Uglavnom njena mama je rekla neš raski kaj nije smjela.
I dobro da vam sad pričam dalje.......kad nam je završio sat cure su imale njemački a ja, Doroteja, Dorja i Valentina nejdemo na NJemački.
Tak da smo mi bile vani i radile grozne gluposti.
Uglavnom otišli smo do jedne zgrade di nas niko ne vidi. Ja i Dorja smo kupile šibice i tam smo vam radile vatricu. hahahahahah Prvo smo palile one vrečice od pizza zato kaj su cure jele pizzu. I onda sam ja ušla u zgradu i pokupila reklame iz kasliča i onda mso i njih plile. Onda smo pokupile još i novine zi kasliča i napravile cijelu vatru. E to ste morali vidjet. Vatra je bila dota velika. Hvala bogu palile smo na betonu pa se niš drugo nije moglo zapalit. LOgorska vatrica za Đorđe Novkovića hahahaha to smo ja i Valentina izvalile. Mislim ja sm prvo rekla logorska vatrica i onda ona za Đorđe Novkovića. E mi smo se tamo tako smijale da se Doroteja skoro upišala.
I dobro da vam sad previše ne duljim mi smo ostavile vatricu nek gori i mi smo otišle.
A sad da vam ispričam kaj se dogodilo u četvrtak......e pa ništa se nije dogodilo za divno čudo. Osim kaj nam je donjela testove iz fizike....dobila sam 2 4, onda nam je donjela test iz engleskog, dobila sam 2. I pisali smo neki mali testič iz hrvatskog to nam je odma ispravila, i iz njega sm dobila 2.
I sad da vam ispričam kaj se dogodilo danas......E pa danas sam ispravila jednadžbe iz matke...iz testa sma dmobila 1 pa mi je rekla da moram ispravit.
Onda smo poslje pisali veliki test iz hrvatskog i iz toga ću dobit takvu kulju da.....neznam kaj!!!!!
Zadnji sat smo imali tjelesni i Cvitka nas je opet 'testirala'. Trčali smo 6 minuta po 3 učenika oko velikog teniskog terena i onda kolko pretrčiš u tih 6 minuta takvu ocjenu dobiš. Ja sam pretrčala kilometar i 10 metara i dobila sam 3. Zato kaj je lošije nego kaj sam trčala na početku godine.
To trčimo i na početku i na kraju tak da....
I pošto su danas cure opet imale njemački, ja, Doroteja, Valentina i Dorja smo opet otišle tam iza one zgrade. Kupile smo šibice i išle palit.
I sad mi tražimo kaj ćemo zapalit.....ali nema ničeg nije više bilo ni reklama.
I kaj čemo sad.....i ka je ta zgrada odma do nje je jedna kuča a iza kuče je ona neka metalna velika bačva i unutra brdo smeča i to papira. Mi smo vam bacile šibicu unutra. E naš kak je dobro gorilo. I sad tak ljepo to gori kad odjednom dođe neki čovac. E mi smo tak zbrisale ono.... Ali dorja je ostala i čovjek joj je govorio da nas treba pozvat da mi to ugasimo ali mi nismo htjele doć. I tak smo se pokupile doma nakon par minuta trčanja po kavartu jer nismo znale kaj ćemo. A ono zgrade nam pred nosom.
ludludludludnamcornamcornamcor
A dobro to vam je to od mene neda mi se više pisat a uostalom dosta je dugačak postek.
Ajde ljudeki moji ostavljajte mi komentarčeke!!!!!!
PUSE SVIMA A POGOTOVO MOJIM PIROMANKAMA(ak znate kaj to znači ak ne pogledajte u rječnik)kisskisskissmahwavemahwavemah

Post je objavljen 18.05.2007. u 14:22 sati.