Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thesestreets

Marketing

Odlučih se i ja na pisanje novog posta. To je bila teška odluka sazvala sam kućno vijeće kako bih odlučili jesam li s dokumentima u redu i imam li potvrdu od blog editora i roditeljsku dozvolu za pisanje novog posta. Dakle to je moje opravdanje zašto me dugo nije bilo. Naravno serem ko i uvik....nije me bilo jer nije bilo ničeg zanimljivog za napisat. Ne znam nekako me ne ide s ovim blogovima mislim se dal da izbrišem ovog ili da jednostavno nestanem pa se vratim u nekom drugom svijetu, nekoj drugoj dimenziji. Kao šta vidite mašta i nabacivanje preglupih riječi mi dobro ide pa nastavljam.UuuuuuuuuuuuuH triba mi je predah a sad kad sam predahnila nemam inspiraciju za ova sranja dakle krenimo u oni "ozbiljni svijet"
u ozbiljnom svijetu ovih dana je bilo ozbiljnih stvari.Mislim ne želim govorit o tome jer svačiji zakjljučak će bit da sam ja glupa, nezrela i nepromišljena pošto nemam šta radit ipak ću napisat šta se desilo. Khh khhh evo ovako: Bio jednom 3. sat vjerić i ja išla vidit na mobitel ima li koja poruka a pošto ne vidim dobro nisan vidila da je nastavnica u razredu bla bla bla ode mobitel u psihe. inače da vas upoznam s situacijom u mojoj školi:Nastavnici su kako ko, Ravnatelj je legenda Psiha je strah i trepet nadimak joj je Šiza. Ugl da vas upoznam s mojim položajem u školi na mene gledaju kao jednu dobru, uzornu, malo živahniju odličnu učenicu. Prošle godine sam nekom srićom prošla s 5.0 a ništa nisam učila i sad me svi gledaju ko neku uzornu koja bi opet ribala proć s 5.0 iako me to baš ne ide. Ugl. kod šize sam morala odslušat predavanja na stil:"Kako tako dobra učenica...to niko nije očekiva od tebe...pa ti...jedna Maja..."
Mislin bilo mi je dovoljno šta sam se i sama loše osjećala jer nisam ja oni tip oni šta divljaju pa ih boli kurac za posljedice ja sam malo prerealna a to se vidi i s prošlog bloga. Mater mi je morala doć po mobitel i tu nastaje sranje. Usrala san se da mi šiza možda prćka po mobitelu pa može vidit natpise tipa: živi brzo umri mlad boli te kurac gdje i kad puši travu kupaj se u pivi imaj na umu samo jednom se živi ili mama me rodila ulica odgojila igla nahranila droga sahranila. Dakle to bi bila propast ja bi se ozbiljno ubila. Sva srića šiza nije prćakala pa ja bila pametna i kad sam dobila mobitel nazad u ruke sve to izbrisala jedino san ostavila temu na marihuanu srce bi mi se kidalo da sam to izbrisala hehe.Zaključak sam već rekla i nemam živaca više pisat pa iden.

peace/victory

Post je objavljen 18.05.2007. u 12:56 sati.