Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naslovnica

Marketing

New York, New York

Poznata je stvar da su blogeri svjetski putnici. Gotovo svakodnevne preporuke na glavnoj naslovnici tome svjedoče. Zato sam se malo i začudila što je Runov put u New York još uvijek ostao neprimijećen. Pa reko' da to brzo iskoristim. Prije samog puta zabilježio je

Veselim se tom susretu kao klinac koji primi igračku nakon što ju je godinama gledao i guštao je u nekom izlogu. Nadam se da će ostati vremena i za šetnjicu zapadnom stranom, odat počast Beatlesovcu koji ovako divno pjeva, sjest sa Seinfeldom u njegov restač i tak, no to sve nakon što se sa tisućama drugih turista prošećem 5. avenijom, popenjem na Empire SB, prehodam Brooklynski most i tako. A šta će bit u putopisima to možete samo zamisliti. Imagine!


A sada više ne trebamo zamišljati jer je putopis krenuo. Pisao je ponešto o shoppingu na američki način, a zatim krenuo detaljno s prvom temom - javnim prijevozom, sve naravno popraćeno fotografijama. Najbolje od svega je što nas zasigurno čeka još preko nekoliko zanimljivih nastavaka.


anspik


Post je objavljen 18.05.2007. u 12:00 sati.