Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pedesetplus

Marketing

Biti na vlasti a ima veze sa slobodom




Čekirala u Luce ili blogamimoga je li štogod o jučerašnjem cirkusu....Čudi me da nije još ali biće joj se puno gadi, pa joj se ne da.

Dan D preuzimanja vlasti od strane HDZ, HSP, DC, SU i prebjega iz -Nezavisnih- ( jesu li lipo ime izabrali !) je osvanuo. Mi ženske iz Foruma žena SDP-a se jedine u gradu dosjetile da iskoristimo svoja građanska prava i slobode, dan prije ispisale desetak transparenata sa porukama, građanima, saboru, političarima i dakako kurbama od ljudi, skorojevićima....oko 3 dolazila policija u SDP da imaju dojavu da ćemo sutra gađat jajima lokalne političare...ha, ha... pa je prvi transparent glasio : HVALA POLICIJI NA IDEJI, ONI NE MIRITAJU NI JAJA !SAMI SU POFRIGALI SVOJU KAJGANU.

Image Hosted by ImageShack.us

Polis i sikjuriti su bili vrlo simpa. Kad smo nakon 1 sat prosvjedovanja išle ća rekli su nam da nisu ni sumnjali da ćemo biti dostojanstvene.

Image Hosted by ImageShack.us

A što drugo nego narod pušiona i to na svakom koraku !

Image Hosted by ImageShack.us
Uvaženi gospodin prebjeg je izjavio u Kronici da je događanje Božja volja .


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Dakako da smo slušale pijuckajući u Porina kafu i ne vjerujući svojim ušima. Najbolji dio je bio kada je jedan ženski glas šaptao velikom i iskusnom političaru Pandžiću što će govoriti.

Ej, i meni se gadi pisati o toj famoznoj mućki, sve informacije su u postu : BITI STOKA.
A bit će toga još po vijestima i novinama. Jučer mi jedan novinar tutnio mikrofon pod nos : Recite zašto protestirate? Tila sam mu reć- Jako glupo pitanje-, ko što sam dosad već 2 puta rekla u nekim intervjuima, npr. 100 ljudi izvede dvosatni performans i onda ti gluperda od novinara tutne mikrofon : Recite ukratko o čemu se tu radilo, štoš mu reć nego- oprostite na tako glupo pitanje ne mogu odgovoriti, naročito kratko. Najbolja je brzina kojom kamerman skreće kameru. Umisto da daju svoj komentar viđenog pa postave inteligentno pitanje za otkrivanje eventualnih skrivenenih motiva ili namjera.

Moj transparent se ne vidi a glasi :

SMS Saboru RH

HEBEŠ VAKU DEMOKRACIJU !
TRAŽIMO IZMJENU IZBORNOG ZAKONA!

Stoka sitnog zuba.


Jutros rano stigle KOMIKAZE. Drago mi je što sam opet uspila u ovaj grad dovest malo alternative. Doduše zahvaljujući Dadi Antunoviću koji je skroz O.K. tip za političara, a i inače. Kad bi bilo malo više takvih u Poglavarstvu Makarska bi imala šanse postat grad u pravom smislu riječi. A da nije u Poglavarstvu sumnjam da bi se ideja o Strip Festivalu makla dalje od nečijih zamisli, želja i snova. Sad će nam sa novom garniturom bit veselo, kažu sve će odluke i planove poništit pa će izmislit nove potoke tako da teku na njihov mlin.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Ivana Armanini je pokretač i plemenski poglavica Komikaza.

Image Hosted by ImageShack.us
Sutra treba stići još jedna cura, i kad se priključi naša Maja bit će ih ukupno 6. Izložba crteža-tj.
art i alter stripa ( ja bih dodala još nekoliko -A- angažiranog, anarhističkog, avangardnog...) će biti u Art kafeu i u Rokija gdje će uveče biti Komikaze party.

Image Hosted by ImageShack.us

Lipa cura je Ivana Zubović, rodjena 1982, završila je Školu za primjenjenu umjetnost i dizajn u Rijeci, pred diplomom na ALU u Zagrebu-slikarstvo u klasi Zlatka Kesera:
- Sve me interesira i bavim se sa svim i svačim...volim lutke.-

Dečko je Vančo Rebac , rodjen 78., završio slikarstvo na ALU u Zagrebu : -Crtam stripove, ilustracije, šaram po zidovima...-

Image Hosted by ImageShack.us

My precious i Bilko Vas pozivaju na radionicu.



Post je objavljen 18.05.2007. u 07:01 sati.