Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svakakve

Marketing

Sviđaju mi se četvorica!!!!!!!

Hej!!!!!!!!!
...ovaj post je za ivanu 15 , ali i za sve vas koje imate isti problem.
"sviđaju mi se četvorica. Jedan mi je najdraži ali ga viđam jako rijetko. Sa dvojicom se dopisujem i slatki su mi. A četvrti je presladak al je 4 godine stariji od mene."
Pa ja ću ti sad pokušat pomoći.
Znam da je jako teško izabrati između 4 dečka, al ja ti preporučam da dobro razmisliš koji ti je onako naj naj, kojeg najviše voliš, koji ti je najzabavniji i u čijem se društvu osjećaš najugodnije.
Nisam baš sigurna za ovog koji je 4 godine stariji od tebe, mislim da je to ipak malo previše. Mislim da bi se trebala potruditi oko ovag prvoga jer si i sama rekla da ti je on najdraži. Ne znam u kojega si zaljubljena i jesi li uopće zaljubljena u jednoga od njih četvorice. Zamisli sad da npr. izabereš jednog od ovih s kojim se dopisuješ i da nakon nekog vremena shvatiš kako on nije taj, a on se u tebe u međuvremenu zaljubi i ti ga onda ostaviš. Stavi se na njegovo mjesto i kako bi reagirala. Ja bih bila poprilično tužna i razočarana. Moraš dobro o svemu razmisliti jer možda ti nisi zaljubljena u njih, nego u njihov izgled. To je moguće. Zato ti preporučam da preispitaš svoje srce i da saznaš što ti dečki osjećaju prema tebi.
Nadam se da sam ti bar malo uspjela pomoći jer je to vrlo teaško.
PoZZZZZZZZZ!!!!!!!!

By: PLAVUŠA

Post je objavljen 17.05.2007. u 21:41 sati.