Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

EMINA IMA VEĆE ŠANSE KOD DAČE!

GOGA JE VEOMA ATRAKTIVNA, ALI EMINA JE MLAĐA I U PREDNOSTI JE U ODNOSU NA SEKULIĆEVU. UBIJEĐENI SMO DA DAČA OSTAJE DO KRAJA! NOVAC KOJI OSVOJI, NJEGOV JE I ON ODLUČUJE ŠTA ĆE S NJIM URADITI

Kao jedini učesnik iz Crne Gore, mlađani Danijel Alibabić, pjevač grupe "No name", posebno je zanimljiv, kako medijima, tako i svima ostalima.
Međutim, šuška se da je pravo da učestvuje u "Vip Velikom bratu" dobio drugi pjevač grupe "No name" Marko Prentić, ali ga je odbio i prepustio Danijelu.
"To nije istina! Zbog obaveza na Muzičkoj akademiji nijesam mogao da učestvujem u 'VB'-u. Kontaktirali su nas iz 'Emotiona' sa željom da jedan od nas bude učesnik, pa smo se veoma brzo dogovorili da to bude Danijel", kaže Marko Prentić.
Kada smo prešli na najinteresantniji dio priče i započeli razgovor o tome da li je Markov kolega bacio oko na neku ukućanku, "bezimeni" je spremno odgovorio da je to pitanje koje mu najčešće postavljaju ovih dana.
"Goga je vrlo atraktivna, ali mislim da je Emina u prednosti. Ne vjerujem da će se bilo šta desiti jer ima djevojku za koju je mnogo vezan... Ali, nikad se ne zna!"
Čim se potegla priča o djevojkama, klavijaturista Bane Nedović pokušao je da nas uvjeri da bi bio spreman na seks pred kamerama:
"Da je u Kući, recimo, Elena Ristevska, bojim se da se razum ne bi pitao. Bio bih spreman na sve!"
O prognozama da Alibabić ima velike šanse da ostane u Kući, momci iz grupe kažu:
"Dobili smo veliki broj poruka u kojima piše da Dača ima ogromnu podršku ljudi iz Srbije, što nam je posebno drago. Mislimo da Danijel ostaje do kraja!"
Na pitanje da li će dijeliti nagradu, Bojan nam je rekao:
"Ako uspije da osvoji novac, on odlučuje šta će uraditi s njim. Sigurno će nam kupiti neki poklon."
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 17.05.2007. u 12:55 sati.