Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshprince

Marketing

5. zagonetka – Ubojstvo u autu

Molim one koji znaju rješenje jer su ga već prije čuli da ne sudjeluju u rješavanju zagonetke. Također molim sudionike da ne traže rješenja po internetu, jer onda sva igra gubi svoju draž i nije zanimljiva. Hvala na razumijevanju!

Bome se neda Mira, ne dozvoljava da netko bude bolji od nje, nikako! Dakle, sad je rezultat opet izjednačen. thumbup Nekako vi to meni prebrzo rješavate, ne znam da li varate ili ste jako pametne. smijeh

Odgovor: Da, Adam i Eva nisu imali pupak i upravo po tome su istraživači znali o kome se radi. A pupak nisu imali jer nisu imali ni pupčanu vrpcu, a nju nisu imali jer nisu nikad bili u maternici, a nisu nikad bili u maternici jer..... svi znamo!

Nova zagonetka je kriminalistička, da vidimo tko je od vas odgledao sve epizode CSI-a

Muškarac je upucan u autu .Na njegovoj odjeći nije bilo tragova baruta što znači da se ne radi o samoubojstvu i da je osoba koja ga je ubila bila izvan auta. Međutim, svi prozori su bili dignuti (zatvoreni), a i vrata od auta su bila zaključana. Nakon analize mjesta zločina, utvrđeno je da su jedine rupe od metka bile na čovjeku - dakle, na autu ništa, ni ogrebotine. Ključevi su pronađeni u autu. Kako je muškarac ubijen?


Pozdraw mah

Post je objavljen 17.05.2007. u 12:26 sati.