Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peassister

Marketing

Hey yo!

Ej,mahwavemah sad sam ja na redu (Iva da napišem postić). Prvo vam se hoću zahvalit na 66 komentara jer nam je to do sad rekord pa zato puuuuuuuuuuuuuunooo vam hvala i samo tako nastavite (a može to i bolje). Mony je na zadnjem postu zaboravila spomenut da smo bili i u Vinceku na sladoledu njaminjaminjami i da sam ja tražila pol kuglice banane i pol kuglice kinder jaje (jer sam kao na dijeti) a čopac mi je dao dvije ogromne kugletine i ja ne bi bila ja da se svaki put ne zaserem s bilo čim kaj jedem (ono prava JA) ma dobro. I onda si prvo userem majicu, pa hlače i na kraju tenisice pa sam se tam u manduševcu čistila... Ovaj tjedan profesori vrše atentat na sve nas jadne male... Pisali smo engleski u ponedjeljak, jučer smo pisali matematiku i kemiju, danas sam pisala francuski i trebali smo pisat zemljopis al nam ga je odgodila i još kao šećer na kraju u petak pišemo fiziku i hrvatski...ono...kaj je svijet poludio...everybody is going mad... U ponedjeljak smo dobili slike kaj smo se slikali i mislila sam vam stavit al sam zaključila da ipak nije za oči javnost jer smo užasno ispale pošto nam niko (ko po običaju) nije reko da se slikamo ono ko da je to neki velki problem reć. ludheadbangmadpuknucu
A danas ujutro sma doživjela šok jer kad mi je baš bilo ljepo toplo i super probudi mene mama: „Moraš na francuski diži se!“. A ja ono kaj si ti ponorela si mislim. I dobro ustanem se ja i to (kaj se mora mora se) i sjetim se da pišemo test. Isuse koji užas a nemrem gledat ono trebale su mi čačkalice da mi oči stoje otvorene. I tak napisal sam ja to i dođem doma i moram učit (ko da možda moram neš drugo radit ono). Ljudi jeste vi malo razmišljali o tome kolko mo vremena provedemo u školi i za knjigom kolko mi izgubimo dragocjenog vremena u našim najboljim godinama i to sve za školu....ono ubi se.
Još jednom fala svima za komiće, a ovaj put ih ne treba bit 66 neg sam 50 pa tek onda pišem novi post (budite brzi) big kisssssssssssssssssss i pozzzzzzzzzz!


Post je objavljen 16.05.2007. u 22:25 sati.