Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hmnkgospic0607

Marketing

U PETAK SA MEJAŠIMA !!!

U današnjem trećem susretu četvrtfinala između Inera i Mejaša uspješniji su bili Mejaši sa rezultatom 5-2 i tako su se po treći put za redom kvalificirali u polufinale play off-a malonogometnog prvenstva, te su tako jedina ekipa uz Gospić kojoj je to pošlo za nogom. Za ulazak u svoje prvo finale trebat će nadvisit upravo Gospić, a prva prilika za to im je u petak u 20.30 u Gospiću gdje će se igrati utakmica GOSPIĆ - MEJAŠI. Zanimljivo je da su se ove dvije ekipe susrele prošle godine u polufinalu te je Gospić uvjerljivo slavio, a prije dvije godine su Mejaši bili uspješniji u utakmicama za treće mjesto.

Gospić je po svemu veliki favorit ovog susreta. Gospić je do sada na domaćem terenu uglavnom lagano prolazio Mejaše, dok su u Splitu susreti ova dva kluba puno neizvjesniji. Gospić je i u velikoj prednosti jer su se ovaj tjedan pripremali za susret sa Splićanima i sigurno je da će susret dočekati puno odmorniji budući da nisu imali treću utakmicu na rasporedu.

Želimo da utakmica protekne u fer i korektnoj atmosferi kakva je uvijek kod susreta ovih dviju ekipa, nadamo se ponovno preprepunim tribinama i da će ponovni pobjednik biti FUTSAL.

Post je objavljen 16.05.2007. u 21:37 sati.