Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/metallover

Marketing

Crtice o meni i mom slušanju metala

Da...malo o metalu...Kao prvo:Idem na koncert Korna(zašto ne postoji tipka za naopako r na tipkovnici?)na ljeto!JEEEEEE!I to s mojom dobrom frendicom ivee(metaluglavi,uostalom,u linkovlju je).Zagreb,Šalata,03.07.2007.,ulaz u 19 sati,koncert u 21 sat.I to par dana nakon maturalca na kojem ću se super zabavljati,siguran sam!Jeeebeeenooo!
Jednostavno se moram malo hvalisat´!
Ko drugo:ne mogu vjerovat da me stara nije pustila na ponoćnu pretpremijeru na kojoj se dijelio novi album Lp-a!Why?!Why me?!
Šmrc,šmrc,waaaaa!Ipak ću si ga ja nekako spržit!You´ll be mine!Minutes to midnight mora biti moj!MUHAHAHAHA!
Treće:još malo pa ću si upotpunit kolekciju Kornovih albuma.Još samo malooo...Neki dan sam si skinuo par jeebenih slika,ne samo korna(ok,većina je korn).Trebao bi to malo česće radit!
Četvrto:u fuckin´ sam nedostatku crne odjeće i majica jer mi stara misli da to nije...Mislim,ja biram svoju odjeću,ali...J**e me u zdrav mozak!Ja sam inače iz Zadra,a tamo ima jedan plac(iliti pjaca po dalm.)gdje ima krcato jebenih majica,no skoro sve su(skoro!) od Iron Maidena!Nije da sam protiv njih,imaju super pjesme,ali dajte nešto od Lp-a,Korna,Soad-a,Slipknota...
Peto:crko mi je CD player!Neee!A još malo i discman,ako ne nabavim baterije,a MP3 rijetko slušam.Kud baš ja?Sad moram dobit dopuštenje od stare kad oću slušat nešto na liniji u db(dnevni boravak)...
Šesto i posljednje:Pozz svima vama metal fanovima poput mene jer:
METAL RUULES!thumbup
evo par slikica:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 16.05.2007. u 22:13 sati.