Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/planetpolitika

Marketing

Slovenska mašta radi svašta....

i tako opet ja malo o slovencima i o njihovoj ideji VELIKE SLOVENIJEnut
U svom prvom postu malo sam pričala o tome,ljuta zbog takve grozne umišljenosti slovenaca tj. njihovih političara. I evo baš kad čovjek pomisli da su se smirili i prekinuli s takvim glupostima njima opet padaju "genijalne" ideje na pamet.
Image Hosted by ImageShack.usKao što je i Sanader ponovio već više puta, Slovenija i
Hrvatska su dvije prijateljske i susjedne zemlje ali to prijateljstvo
Hrvatska neće kupovati teritorijem.
Predsjednik Slovenske nacionalne alijanse Marjan Podobnik, u ponedjeljak je predstavio "novi zemljovid" slovensko-hrvatske granice i najavio prikupljanje potpisa slovenskih državljana za referendum o ulasku Hrvatske u EU. On smatra da je Slovenija zakinuta što se tiče teritorija koji je nepravedno za vrijeme Jugoslavije dodijeljen nama, a ne njima koji su živjeli na tim prostorima.
Mislim da i sami znate ostatak priče, nitko ništa u slovenskoj vladi ne zna o tome, svi se ograđuju,pa tako i slovenski ministar vanjskih poslova Dimitrij Rupel. Kako kaže;

"Moram reći da se ne mogu protiviti nekom pokretu ili osobi, koja želi napredak u našim odnosima s Hrvatskom, ali vjerujte mi da Vlada na drugi način postiže bolje rezultate. Trebamo imati poštovanje prema svakoj inicijativi, ali mislim da se neki autori tih inicijativa bolje informirani, a neki lošije. Bojim se da je taj koji danas istupa u medijima manje informiran."

U svakom slučaju da ne bi bila preduga i predosadna reći ću vam svoje skromno mišljenje o toj situaciji...
Prilično me ljuti i uzrujava pomisao da nas ti slovenci neće pustiti na miru sa svojim glupostima i pametovanjima. nemaju pravo prisvajati si ono što nije njihovo i ni u kom slučaju nemaju pravo ucijenjivati hrvatsku referendumom. po čemu smo mi drugačiji od drugih da se naši susjedi tako lako odlučuju prisvajati si pravo na hrvatski teritorij??????
slovenci, srbi...........svi bi oni htjeli da je Hrvatska njihova...e pa ne može...burninmad nek uživaju u onome što imaju i puste nas da uživamo u svome!
namcor

samo se nadam da će ove glupe i nadobudne ideje to i ostati, i da se neće pojaviti netko još nadobudniji koji bi silom htio uzeti nešto što "njemu pripada".
ja ne želim novi rat, niti nova stradanja nedužnih ljudi zbog nečije bahatosti!!!

sve ostale informacije o tome možete pronaći na:
dnevnik.hr

Post je objavljen 26.05.2007. u 21:18 sati.