Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/schokolade

Marketing

ples, PRLJAVI ples



Go to ImageShack® to Create your own Slideshow

kad vas hormoni puknu, znate kako je! e pa sad se ja tako osjećam. pukla me želja za gibanjem i plesom i glazbom i poludila sam totalno, a još ove vrućine mi baš ne idu u prilog - ja bih normalno proljeće!!!!
uglavnom, kako sam se bacila u potragu za poslom - to zaista zna iscrpit. umore se i moždane i one druge stanice nut onda sam se odlučila upisat na taj strip aerobik iliti s factor i suuuper je - volim se gibat gibat dead i sad mene pucaju ideje o plesu malo ozbiljnije i tako se ja uhvatila gledanja plesnih filmova. klasika - prljavi ples. no, tek sam jučer (da znam grozno) pogledala prljavi ples 2 havana nights. film je savršen. toliko sam pod dojmom, ma ne mogu to opisat. onda sam danas pogledala step up. film je ok međutim ne može nadmašit havanu nikako. latinosi su oduvijek bili bolji u plesnim vodama, mora se priznat. uglavnom, a večeras na stripu plešemo salsu smijeh WOW....ne mogu dočekati, baš sam uzbuđena i moram svog dragog ubacit nekako da zajedno njišemo bokovima rofl kako sam prije godinu dana (da, tek tada, nakon tad 5 godina veze) otkrila njegov plesni talent, mislim da za dalje definitivno ima potencijala. mmmm...kako poludim kad pomislim na savršene pokrete uz gibanje glazbe.

ljudi, žurim, salsa čeka

UPDATE
evo vratila se ja sa salse..joj,ljudi tako je suuuper bilo. sat vremena neprestanog plesanja i vrtnje bokovima...

eh da, imam problem...očito mi nešto fali na kompu ali meni se ni jedan ova smajl ne kreće kad otvorim bilo čiji blog, pa i svoj, neke slike uopće ne vidim, a sad ne vidim ni ova slideshow..jel znate kako to mogu učiniti da bude???

Post je objavljen 16.05.2007. u 18:36 sati.