Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/illusionist

Marketing

Moja Praksa

I tako sam ja provela deset školskih sati na praksi u školi stranih jezika.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

1. PROBNI SAT
Probni sat trebao je biti održan u ponedjeljak pretprošli. Ali kako sam cijeli dan provela uz školjku u strasnom zagrljaju odlučila sam se odgoditi to na srijedu, jer nisam bila u stanju hodati od slabosti. Mentorica se s pravom naljutila, a ja sam se s pravom osjećala kao neodgovorno govno.
Dođe srijeda. Ja još ni A nisam od mentorica dobila i na predavanju joj šaljem poruku da li još vrijedi dogovor za taj dan, u osam i dvadeset pet. Ona meni šalje poruku, da vrijedi, samo što je ona već održala sat koji sam ja trebala održati.
ŠOK. Što sad raditi?
Trčim doma, relativno brzo, nakon pet nervozno popušenih pljuga uz miješanje nervoze i ljutnje. Napravim novi Lesson Plan, najbolje što sam mogla i najbrže što sam mogla, te odlazim na praksu.
Probni sat prolazi relativno dobro. Moglo je ispasti i puno gore, s obzirom na pravovremeno saznanje da trebam promijenit čitavu konstrukciju nastave i plan rada, te taj isti promijenjeni naučit u kratkom roku. No dobro.

2. GLAVNI SAT
Opet problemi. Trebaju me snimati tijekom toga dreka. Super mi je to. Inače se osjećam super dok predajem klincima bez ikakve realne prakse. Uz kameru ću se ziher osjećati još bolje. O da. Glavni sat je bio danas, iako je trebao biti u srijedu.
Prvo kamera nije slobodna, onda nema tko sa odsjeka doći, bez obzira na to što su oni zadali tu nebulozu kao obaveznu, i što su oni ti koji bi u slučaju nužde ostvarenje te nebuloze trebali učiniti mogućim. Ali ne. Jebeš indolentnog studenta, neka se sam fino snalazi i žica ljude da ga snimaju. Hvala bogu uspjela sam naći dobru dušu kojoj ću dovijeka biti zahvalna što je istrpio cijeli dan i obavio to za mene. Kompenzacija po dogovoru, Nikola.
Eniveeeeeeejs, poslala ja mentorici nekoliko mailova od petka. Ništa ona ne odgovara. Jutros joj šaljem poruku da je pitam koji su dio lekcije obradili, u strahu da mi je opet istu stvar pripremila. Ona mene pita zašto joj se nisam javila da je sat u srijedu, a ne u ponedjeljak. Ja njoj objašnjavam da sam joj poslala mail prije pet dana u kojem sam joj sve objasnila. Ona kaže da ništa nije stiglo i pita me da li je bilo išta važno u tim mejlovima.
DA BILO JE VAŽNO. SVE JE BILO VAŽNO, MAJKU TI TVOJU.
Ali, s obzirom da je Nikoleta jedna jako pristojna curica, ona joj je samo poslala svoj lesson plan u nadi za nekakav feedback. Ali tu ženu ne jebe ni pol posto činjenica što je njena titula MENTORICA.
Evo što kaže brat Klaić o tome, bog mu dao pokoj duši
MENTOR - vođa, voditelj, nastavnik, odgojitelj, savjetnik
Ili možda ne.Baš me fino žena iživcirala. Sagorila mi je 50% sinapsa koje su mi preostale, a svi znamo da se živčano tkivo ne regenerira, ne-ne. Čekaju na mene, ne-ne.
Danas dođem na faks u svrhu konzultejšna sa kolegom Nikolom i konfiskovanja kamere odsjeka. Naravno u tri i petnaest nije bilo žene kojoj konsultacije kao počinju u tri. DIGRESIJA Onda sam zaigrala remi i predivni ljudi su mi uljepšali dan. Baš vas volim, ljudovi, da vas nema tribalo bi vas izmislit, a definitivno bih vas u bronci obradila da imam bilo kakvih skulptorskih sposobnosti. Lukre koja mi je dala onu kretensku meduzu koju nemam (hint - kinder jaje) me isto razveselila, kao i njeno živčano shvaćanje da u tri kinder jaja nije dobila ništa konstruktivno. No, koga tako nešto ne bi izbacilo iz takta. Mrzim kad dobijem neko kretensko radio koje izbacuje diskove, mislim kome to treba u životu. Draži su mi oni flafi majmunčići i skakavčići, a ni oni kung-fu majmuni mi nisu mrski. Moram priznat da su mi i šugave meduze prirasle srcu nekako. KRAJ DIGRESIJE
Na kraju je sve prošlo više manje ok. Malo sam zasrala vremenski, ali sam uspjela oduljiti nekako da ne ostanem ko *cenzura* stajat pred klincima.
Naravno, ja sam kriva zbog svega. Ja sam kriva zbog loše komunikacije. Ja sam kriva što mentorici nisam javila sms-om da sam joj poslala e-mail. Ja sam kriva što nisam otišla kod javne bilježnice i ovjerila jebeni mail i onda ga skenirala i poslala ga, zajedno sa smsom, faksom i svim drugim kaj sam mogla poslati kako bi ona to i dobila. Fak mi.
Ali sve je gotovo. Napokon. I ogromna mi stijena pade sa srca.
Čudno

Rekreacijom do vitke linije

Post je objavljen 17.05.2007. u 01:26 sati.