Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/catvulgaris

Marketing

Ponovo pokojec / crtice o rupicama

Da održim blog živim evo c/p izvještaja koji sam poslala naAO:

Evo da se i ja konačno javim.

Zamrla mi je ruka kad je u pitanju pisanje izvještaja i klikanje na send to novosti AO-a... S obzirom da sam dobila prijetnje da se moram oglasit, eto glasam se.

U ned smo Darija, Jelena, Orsat i ja posjetili, meni stvarno simpatični (doduše ovo mi je tek 2. susret sa tim penjalištem, al' ljubav je već obostrana), Pokojec.

Penjalo se svašta-neki više neki manje, a neki još manje :P Neću sad poimence - kako ono ide "nomina sunt odiosa"... Molim zanemarite grešku ukoliko ona postoji, ipak je davno bio 2. srednje kad se učio latinski..

Penjao se prvo Frodo (4nešto) u kojem se uvijek ukoliko zagusti može upotrijebiti guzo-čok. Poželjno je, osim u penjača već prirodno integriranog guzo-čoka, nosit kacigu ako ste iole šlampavi jer bi vas pukotina/kamin mogao nenadano udariti po glavi. Nakon njega su uslijedili Mač i Štrukla (oboje 5a) - štand u komi. Dariji je trebala čelična volja i puno hrabrosti da se ko posljednja koja je to penjala spusti dole nakon skidanja svih backup-ova, i hrabra je bila!

Orsat je još od 5ica riješio i Pukotinu (5c) koju sam ja ocijenila prestrašnom i za top rope. Njegovi komentari da je sve mokro, da rastu alge i mahovina nikako nisu pomogli, a kad sam vidla kolko ga je hitilo kad je u silasku iskopco i zadnji komplet bila sam zadovoljna sa svojom odlukom:)

Penjao se i Gandalf (6b), a Orsat je još napao i Crvenog (6c).

eto nije ni kratak izvještaj.

fotke potvrduju sve ovo šta sam napisala - šta i kako super smo penjali.

Pozdrav i do idućeg pisanja.

Slavica




Post je objavljen 16.05.2007. u 09:47 sati.