Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2sedmasice

Marketing

povratak kraljiceeeeeeeeee.....

Pozzzzzz svima!!!

Evo mene vratila se ja među zivemah…..hehe….
Ajoj sta mi se neda pisat…ali posto svi tako zeljno ocekujete evo ocu nesto malo naskrabat….
Prvo malo o SKOLI:
E pa u skoli mi je ok….priblizavamo se kraju jos jedne godine…nadam se da cu proc s pet…..samo se nadam.da naglasim……he…..ucim vise nego inace..naravno, moram…nastavnici nam stvarno pomazu i ne vjerujem onima koji kazu „SVE SAM ZNA A DA MI JE MANJE“, jer to su stvarno lazi, ako ti znas za 5 ne virujen da ce ti nastavnik dat manje pogotovo sad……da ne iden u dugo….
Evo nesto malo o PRIJATELJSTVUyes:
Jos uvijek mi je vivi best friend….i andrea mi je super…..ima ih jos puno……a od muskih frendova naj su mi gungo i vula…..sa svima sam super (bar se nadam)…
Za vikend san bila u opuzenu i upoznala sam stvarno super ljude neke san znala od prije…pa evo neki su: jopa, karmen, ana, fiki, mia (ili mija)…i dr.
A sad ono najvaznije LJUBAVcerek:
E pa ovako….ljubav je sasvim great…nisam vise u juru jer, ma neznam ni ja razlog….sviđa mi se m.medic i zoky također iz opuzena i ovim putem ih pozam…samo me zanima sta ce doloresheadbangmadlud (iz opuzena) govorit njima dvojici…s njon sam se gadno posvađala jer sam samo govorila istinu (znaju neki)….
Nisam joj ja kriva sta je propalitet skole..he-he….mrzim ju….krava debela ruzna…ma necu s njon pokvarit najbolji dio ovog posta….mislim da je dosta!!!!

Evo ja san se potrudila napisat post, a na vama je samo da komate…

A sad pozzam: vivi, andreu, jopu, karmen, gungu, vulu, fikija, medica, zokija, anu, anu m., maju b., maju zg., mariju zg., ivu b., moju baku, katu, widuku…..sve koje sam zaboravila nek se zale u komentarima, ali zalba nece biti uvazena…pa se vi samo zalite….hehe…….
Toliko od mene zasad….cujemo se u sljedecem stoljecu……..
a sad odo njamiblablapapatinjami......

Puno vas voli i pozzzzza vasa P!@...

Pozekwave&kisekkiss, by: p!@$$greedy


p.s. napokon sam napravila msn pa se javite, adresa: pia14_mtk@hotmail.com

Post je objavljen 15.05.2007. u 19:51 sati.