Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naturaleblond

Marketing

OPET NOVI POST:) ALI FAKAT VAM MORAM REČ KAJ SAM VIDJELA

bangbangEvo sada vam ja napišem opet novi postek. E pa uglavnom jučer sam normalno bila u školi i sva sranja. Ali na zadnjam satu vjeronauka mi je fakat puko film. E pa ovak je bilo. Ja sam vam bila na vjeronauku i profesor je tak malo bezveze djelio ocjene. I svima je davo tak petice i četvorke a meni je dao 3. Ja sam popizdila. I onak sam rekla polu glasno nek si tu trojku zabi u šupčinu i još sam neš opsovala neam pojma. I naravno on me čuo i otišo mi je zvat starce. Ja sam se u učionici malo usrala da mi doma stara nebi srala.headbangheadbang!!!!
A dobro kad sam došla doma i kad sam se najela pozvala sam Dorju da sdođe kod menesmokinsmokinsmokin!!!!!
E da a prije toga sam se čula sa starom i nije mi niš previše srala. Ja sam ju pitala kaj joj je reko profesor ona je rekla da je reko da sam inače bezobrazna ali da sam ono pretjerala i rekla je da je još neš srao.
E dobro uglavnom kad je Dorjasmokinsmokinsmokin došla malo smo bile kod mene a onda smo izašle van s Tihanom. Otišle smo do njene zgrade i tam smo sjele na jedne stolove za stolni tenis. I sad da vanm ispričam kaj smo vidjelesmijehsmijehsmijeh.
Sjedimo mi tam i sad prolazi neki frik. Ono izgledao je odvratno i buljio je u nas i smijao se. Ja sam se naravno počela snijat ko blesava zato kaj je fakat bio koma. I sad on prođe i Dorjasmokinsmokin gleda u njega i ona počne onak mahat s glavom i dođeo obna nama kao daj molim vas cure jel to istina. Mi se okrenemo i bomeeee!!!!
Frajer je imao tange. Imao je normalno hlače i onak gore navučene tange LOLbangbangbang!!!!!! I još si je skinuo majcu kad je vidio da se smijemo ko lude. I tak smo još malo sjedile tam i onda smo krenule malo prema Jarunu. I kad smo došle do jezera bilo nam je full vruče i ja i Tihana smo podfrknule hlače i ušle malo u jezero namakat noge. Dorja je sjedila na nekom kamenu. Ali nama je bilo još uvjek vruče pa smo sve tri skinule majce i ostale u grudnjaku. I onda nam hje bilo dobro. Poslje smo se još malo šetale i onda smo otišle doma. Mene je doma čekaka starabangheadbangmadburninmad!!!!
Nije neš posebno previše srala sm mi je govorila da se nesmijem tak ponašat prema profesorima i da nesmijem psovat na satublablablabla!!!
Doma sam bila do 19:45 i onda sam otišla na trening. Dorja je došla po mene pa smo ja i ona otišle po Petru i Anicu. Ali ja i Dorja smo se predomislčile pa smo otišle van sa Tihanom i osmašima. Uglavnom kad smo došle Tihana nas je dočekala sva mokra. Uglavnom dečki su je bacili u jarun LOL smijehsmijehwinkmouthwash!!!!!
I tak smo bili na Jarunu dok nam terning nebi trebao završit. Do 21:30.
Stara naravno misli da sam bila na treningu.

A danas.....hm....U školi je bilo onak srednje. Uglavnom pitao me povjest i dobila 4 4njamithumbupgreedy!!!!! Poslje smo imali tehnički i ja i Dorja smo imale referat o smeču LOL!!!! I dobile smo 5!!!
Zadnji sat smo imale tjelesni i Anica je razbila staklo. Ovaj tjedan je počeo fakat posrano!!! Jučer ja danas Anica!!!!
Sad sam na informatici i pišem ovaj post a kad ga napišem idem vas malo komentirat.
Evo gotova sam!!!!thumbupthumbupthumbupthumbup
IDEM JA!!!!! PUSE SVIMAkisskisskisskisskiss


Post je objavljen 15.05.2007. u 16:49 sati.