Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fanny7

Marketing

BLOGERSKI POKLONI

Svakodnevno čitamo jedni druge, komentiramo se međusobno, s nekima smo razvili i komunikaciju preko mailova... Razmijenjujemo misli, fotke, iskustva - ukratko razvili smo neki oblik prijateljstva preko ovog čuda tehnike.
Pripadam ljudima koji se znaju veseliti malim, ali dragim stvarima u životu. Zbog toga su me razveselili pokloni mojih blogera...

Prvi je stigao iz daleke Australije od Sunflower.
Poslala je meni, točnije Zmaji - bumerang, nekoliko simpatičnih "sitnica" i nekoliko riječi pisanih - svojom rukom. Ne moram valjda ni reći, koliko me to razveselilo. Nekako osoba koju čitaš i komentiraš - postaje - stvarna. Hvala Suncokretu!

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Prošli tjedan, na godišnjicu braka, stigao je mailom još jedan poklon, pjesnika-blogera Proroka, koji mi je na fotku "ukradenu" s bloga - napisao čestitku u stihovima. Lijepa gesta razveselila nas je svo troje. Hvala Proroče!

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

S blogericom Danielom, dogovorila sam "robnu razmjenu", ona meni svoju zbirku pjesama, a ja njoj svoj crtež. To još ostaje da realiziramo - kad se posloži.
Naime Danielu znam još s chata i nekako u isto vrijeme smo počele pisati blogove.

Kao vjerna komentatorica Mangina - 012 station bloga, dobila sam tretman po izboru u frizerskom salonu. Hi, hi - kako se Fanika zna ogrepsti.
Razveselilo me i to, naravno - treba "ponijeti" glavu u Metropolu. No, prava je istina - zadovoljstvo kročenja nogom u - svemirsku postaju :)))

Naravno, drago bi mi bilo susresti barem sve svoje blogere iz boxa lijevo :))). Ovim postom im za sada šaljem - pozdrav!!!

UPDATE

Stigao je još jedan "poklonček" od moje Rusalke, stajao mi u mailboxu, pa sam ga tek jučer vidjela.

Image Hosting at ImageHosting.com

Inače sam u gužvi, seka mi završila opet u bolnici u srijedu navečer, danas su je pustili, da se spremi za Petrovu, gdje ima termin u ponedjeljak, s tatom sam išla kod urologa, izgleda da će morati na operaciju prostate, koja mu pritišće mokraćnu cijev, pa mora obaviti pregled kod interniste, da se ustanovi da li uopće može pod opću anesteziju.
Što da vam kažem - kad krene - krene. Kuham sim, kuham tam, trčim amo-tamo, sreća da mi je kod kuće sve pod kontrolom.
Nemrem niš smisleno napisati, pa radije neću, ali da znate o čemu se radi. A ja bum čitala kad stignem.
Pusa svima :)))



Post je objavljen 15.05.2007. u 12:32 sati.