Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jeb

Marketing

nema gluposti do glupog posta

Evo da se i ja javim nakon mjesec dana. Ovako. Čuo sam da je bilo ljepo ovaj vikend u našicama al i meni je bilo ljepo iako nisam bio tu. Ovaj vikend mi je bio i naporan i zanimljiv.
Zašto naporan? Zato što sam igro nogomet tri dana zaredom po dva sata i crko sam ko pas. Nisam mogo vjerovat da nogomet može bit tako naporan al ko ga jebe, niko još nije umro od toga.
Zašto zanimljiv? Nisam vidio kumiće iz Knina več tri godine i dečki su baš izrasli u parave delikvente. Čuo sam da je tamo velik broj maloljetnih delikvenata i nikako si nisam to mogo zamislit, sve dok nisam vidio kak se zabavljaju. Kamenje i prozori od srednje škole. Al što je največa finta svi idu u osnovnu školu. Nije to lijepo al čuj kad nemaš pametnijeg posla i to je dobro.
Još tri dana i škola je gotova. Mnogo če mi falit. Al nije bed, treba ić dalje. Treba malo razmišljat o budučnosti koja se i ne čini baš naj svjetlijom. Ko ga jebe. Mi čemo si sami stvorit svjetlu budučnost. Čovjek cjeli život živi u lažima i nemože raspoznat istinu od laži, a na kraju i sam postane lažov. Treba neko ljudima pokazat istinu. Kak mi znamo za istinu?
Ko je nama pokazo šta je istina? Znamo li mi šta je istina? Više u ništa nisam siguran. Pun sam pitanja, al slabo nalazim odgovore. Jel se to sam meni događa ili i drugim ljudima. Jel to normalno? Nemam pojma. Ništa me više ne usrečuje osim dobrog provoda sa ekipom i kojom litricom derivata. Nisam pametan da nađem drugo rješenje. Bar zasad. Trebaju mi neke promjene. Sve mi je dopizdilo.
Treba vezat lozu a neda mi se vruče je. Treba se napit. Treba uživat dok smo još mladi. Nesmijemo dopustit da nam neko smeta. Nesmijemo si postavljat granice. To je sranje. Treba jest trešanja. Treba ič na lapovac. Ne treba brijat noge. Ne treba sjedit na ladnom betnonu. Ne treba razbijat stakla. Ne treba ubijat male mačiće. Ni druge životinje. Samo nekad kokoši. Odnosno piliće. Tu i tamo koju svinju. Al netreba pretjerivat. ljudi pretjeruju pa sami sebe unište. Al koda je to jako bito. Treba uništavat autoritete. Treba pit hladno pivo. Treba prestat srat gluposti. Al kak kad je glupost neuništiva.
Ovime bi se htjeo oprostit s vama. Ajd pa se jebite.
To je zdravo


Post je objavljen 15.05.2007. u 12:29 sati.